19 / 04 / 2024

ozan balaban emaar

ozan balaban emaar

Emaar Türkiye, İtalyan RDM ile lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. İstanbul’da ikinci bir AVM planlanırken İzmir, Bodrum ve Antalya’da da yer aranıyor. Projenin Haziran 2016’da hizmete açılması planlanıyor.

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu!

Ozan Balaban Emaar'da Regional CEO oldu. Balaban, yeni görevinde Emaar Properties'in Fas, Ürdün ve Pakistan operasyonlarından sorumlu olacak ve aynı zamanda Emaar Türkiye’deki görevine de devam edecek.

Emaar 2015'te yeni projelere hazırlanıyor!

Dubaili Emaar, İstanbul' dan sonra gözünü güneydeki turizm bölgelerine dikti. Bodrum, Antalya ve Kuşadası'na baktıklarını söyleyen CEO Balaban, "2015' te yeni projeler geliyor" dedi..

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Anadolu Yakası'ndaki yeni projeler neler? Ozan Balaban açıklıyor!

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Ozan Balaban konuk oldu.

Blb Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Blb Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ozan Balaban tarafından kuruldu. 

Ozan Balaban Damac'ın merkez CEO'su oldu!

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Ozan Balaban Emaar'dan ayrıldı!

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete veda etti. İşte Ozan Balaban'ın veda yazısı...

Emaar Square AVM'nin içinde hangi markalar yer alacak?

Emaar Square, Eylül sonunda kapılarını açıyor. “Emaar’da her kesime hitap edebilmek için Cevahir ile İstinyePark’ı birleştirdik” diyen CEO Ozan Balaban birçok ünlü marka ile anlaşmanın sağlandığını belirtti.

Emaar Square AVM, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Emaar Regional CEO’su Ozan Balaban, 2.3 milyar dolar yatırımla eylül ayında açılacak olan Emaar Square AVM’nin İstanbul’da lüks alışverişte 3 merkezinden biri olacağını söylüyor.

Fenerbahçe Koleji Mersin'de şube açacak!

Fenerbahçe Koleji'nin Mersin'de açacağı şubenin imza töreni yapıldı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Salih Ozan Balaban açıklama yaptı.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

Emaar Piyalepaşa ve Tarlabaşı'nı dönüştürecek!

ÇAMLICA'da 2.3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, kentsel dönüşüm projeleri için ilk adımı Beyoğlu'nda atacak. Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, "İmarın netleşmesini bekliyoruz" dedi.

Ozan Balaban: Yüksek faiz bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri!

Emaar’ın Bölge CEO’su Ozan Balaban, yüksek faizin bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri olduğunu belirtti. Ozan Balaban,konutların metrekaresinin 5385 dolardan satıldığı Emaar Square projesinde 700 dairenin yüzde 78’inin satıldığını belirtti.

Ozan Balaban: Türkiye gelişmiş ülke ama Afrika ülkesi faizi uygulanıyor!

Emaar Türkiye’nin 2.3 milyar dolarlık Çamlıca’daki Emaar Square projesine Dubai merkezli grubun otel zinciri “The Address” de eklendi. Emaar Bölge CEO’su Ozan Balaban, tüm maliyetlerinin dövizle olduğunu belirtti..

ozan balaban emaar Haberi

ozan balaban emaar


Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye’deki yatırımlarına ‘designer outlet’ denilen lüks indirim AVM’leri ile devam edecek. 

İtalyan RDM ile işbirliği yapan Emaar Türkiye, ilk lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. Haziran 2016’da faaliyete geçmesi planlanan outleti bir zincire dönüştürmeyi planlayan Emaar ve RDM, İstanbul’da ikinci bir AVM için yer bakarken, İzmir, Bodrum ve Antalya’da da arazi arayışını sürdürüyor.


Emaar’ın Regional CEO’su Ozan Balaban, “Toskana Vadisi projemizin hemen yanı başında Türkiye’nin ilk ve kapsamlı designer outlet’ini 125 milyon dolarlık bir yatırımla Haziran 2016’da hizmete açmayı planlıyoruz.  Ancak yatırımlarımız bununla sınırlı kalmayacak. İstanbul’da Asya yakasını da araştırıyoruz. Bunun dışında turistik açıdan büyük ilgi gören İzmir, Bodrum, Antalya’da da arazi araştırmalarına başladık” diye konuştu. Halen İtalya’da ve Çin’de çok sayıda...