19 / 04 / 2024

Ozan Şener kimdir

Ozan Şener kimdir

Barbaros Reserve- Bodrum Residences projesi Bodrum’a son zamanlarda yapılan en büyük yatırımlardan biri. İki fazdan oluşan proje 100 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Mustafa Sani Şener , Damla Nur Şener Akkaynak ve Ahmet Ozan Şener ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Orhan Yılmaz ve Ahmet Ozan Şener imzasıyla kuruldu.

Ozan Özdilek kimdir?

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

Aslı Şener kimdir?

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ozan Kolcuoğlu kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Özel Projeler Departmanı Müdürü olarak görev yapan Ozan Kolcuoğlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Ozan Kolcuoğlu kimdir? Ozan Kolcuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Esra Şener Çetin kimdir?

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Ozan Şener kimdir Haberi

Ozan Şener kimdir

Peska Turizm Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Şener, “Hayalimiz uluslararası projeler üreten, çok çeşitli uluslardan insanlara Türkiye’de ve uluslararası platformlarda projeler sunabilen bir gayrimenkul yatırımcısı olmak” dedi. 

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre Barbaros Reserve- Bodrum Residences projesi Bodrum’a son zamanlarda yapılan en büyük yatırımlardan biri. 50 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek projenin sahipleri TAV İnşaat’ın ortaklarından Sera Grup ile Kempinski Hotel Barbaros Bay’ın işletmecisi Orhan Yılmaz. Orhan Yılmaz, Kempinski Hotel Barbaros Bay tesisini yaparken dünyada gelişmekte olan markalı otel-rezidans konseptinden esinlenerek tüm Barbaros Koyu’nu geliştirecek ve Kempinski Hotel Barbaros Bay hizmetlerinden yararlanmasını sağlayacak bir vizyonla yola çıkmıştı. Sera Grup da Bodrum’un gelişimine katkıda bulunma, uluslararası alanda tanıtımını sağlama ve İbiza, St. Tropez gibi dünyaca ünlü eğlence merkezleriyle aynı...