25 / 04 / 2024

ÖZCAN PLASTİK

ÖZCAN PLASTİK

Windora markasıyla üretim yapacağı bir diğer tesis yatırımına yıl içinde başlamayı planlanan Özcan Plastik, söz konusu tesiste günlük en az 500 adet pvc kapı pencere üretim kapasitesine sahip olacak.

Özcan Plastik, beşinci üretim tesisini kurmaya hazırlanıyor!

Yüzde 50 iştiraki olduğu Windora markasıyla üretim yapacakları dördüncü üretim tesislerini faaliyete geçirdiklerini belirten Ömer Nazım Özcan, günlük 500 adet üretim kapasitesine sahip tesis yatırımlarına yıl içinde başlayacaklarını aktardı...

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Zorunlu Afet Sigortası artık eşya hasarlarını da ödeyecek!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, yaptığı açıklamada zorunlu afet sigortasının eşya hasarını da ödeyeceğini belirterek, sigortalıların ek olarak konut paket sigortası alma maliyetinden kurtulacağını dile getirdi.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Evi 200 metrekareden büyük çalışan emekliler dikkat! Resmen açıklandı!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Sezgin Özcan'a bir okuyucusu emlak vergisi muafiyetine ilişkin soru yöneltti. Peki çalışan emekli emlak vergisinden muaf mı? Çalışan emekliler emlak vergisi öder mi? Emlak vergisi muafiyet şartları neler? İşte emlak vergisi muafiyetine ilişkin merak edilen tüm detaylar

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Özcan tarafından kuruldu. 

ÖZCAN PLASTİK Haberi

ÖZCAN PLASTİK


Pvc, kapı pencere üretimi ve montajı yapan Özcan Plastik, yüzde 50 iştiraki olduğu Windora firmasıyla üretim yapacağı 4’üncü üretim tesisini faaliyete geçirdi. Bunun yanı sıra yine Windora markasıyla üretim yapacağı bir diğer tesis yatırımına ise yıl içinde başlamayı planlanan firma, söz konusu tesiste günlük en az 500 adet pvc kapı pencere üretim kapasitesine sahip olacak. 


Pvc alanındaki yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Özcan Plastik sahibi Ömer Nazım Özcan, yüzde 50 iştiraki oldukları Windora markasıyla üretim yapacak 4’üncü üretim tesislerini Konya’da faaliyete geçirdiklerini söyledi. 2 bin metrekare üretim alanına sahip tesisleriyle beraber mevcut kapasitelerini yıllık 2 bin tonluk pvc kapı, pencere üretimi ve montaja çıkardıklarını anlatan Özcan, bu yıl içinde Konya 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi’nde yine Windora markasıyla üretim...