26 / 04 / 2024

Özdemir Çetin

Özdemir Çetin

RE/MAX Türkiye Kurumsal Gayrimenkul Direktörü Özdemir Çetin, kurumların sahip oldukları atıl ya da ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin değerlendirilmesi için son dönemde birçok başvuru aldıklarını ifade etti.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Atıl ve ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin elden çıkarılması hızlandı!

RE/MAX Türkiye Kurumsal Gayrimenkul Direktörü Özdemir Çetin, kurumların sahip oldukları atıl ya da ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin değerlendirilmesi için son dönemde birçok başvuru aldıklarını ifade etti.

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Nihat Özdemir'den Çetin Barajı açıklaması!

Limak, Norveçli Statkraft firmasının "Çetin Barajı'nı biz yapmayacağız, size satalım" teklifi üzerine masaya oturdu. "Önümüzdeki günlerde işi bitirebiliriz" ifadelerini kullanan Özdemir, "600-700 milyon dolarlık bir yatırım olacak" dedi.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depreminden ders alınmadı!

Osman Özdemir, üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen bugün itiraf etmemiz gerekiyor ki; deprem ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat’ın ötesine geçememiştir.” dedi.

Çetin Barajı ve Hidroelektrik Santrali için Siirt Pervari'ye kamulaştırma kararı!

Çetin Barajı ve Hidroelektrik Santrali projesinin yapımı amacıyla Siirt Pervari ilçesine bağlı dört köy için belirlenen ada ve parsellerde kamulaştırma kararı alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Altan Koçer vefat etti! Özdemir İnşaat'ın acı günü!

Vakıfbank Eski Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Özdemir İnşaat Genel Müdürü Altan Koçer vefat etti. Altan Koçer'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kocatepe Camii'nde kılınacak...

İsmail Çetin Uluocak Vefat etti!

Türkiye'nin ilk sualtı inşaat firması Yosun Dalgıç'ı 1960 yılında kuran İsmail Çetin Uluocak 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü vefat etti. İsmail Çetin Uluocak'ın duası 8 Ağustos 2014 Cuma günü yapılacak.

Yusuf Özdemir: Gölbaşı arıtma tesisi suyu yüzde 95 oranında temizleyecek!

Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, 'Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre' projesi kapsamında faaliyete geçirdikleri kanalizasyon arıtma tesisinin faaliyete geçtiğinde yüzde 95 oranında arıtma sağlayacağını söyledi.

Çetin Osman Budak: Antalya'da kent planı yok imar planı var!

ATSO Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İzzet Bayar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. ATSO Meclisinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, gündeme ve ekonomiye ilişkin noktalara değindi.

Soner Çetin 20 yıllık afet riskini sona erdirmek için harekete geçti!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, heyelan yüzünden bazı evlerin yıkıldığı 100. Yıl'daki bir bölgeyi 'afet riskli alan' olarak belirlediklerini hatırlattı.Soner Çetin 20 yıllık afet riskini sona erdirmek için harekete geçti

Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Çetin, Servet Özdemir, Eşref Çetin tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Bağcılar, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Özdemir Çetin Haberi

Özdemir Çetin

Son dönemde birçok kurumdan atıl durumda bulunan ya da ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin değerlendirilmesi yönünde danışmanlık talebi aldıklarını ifade eden RE/MAX Türkiye Kurumsal Gayrimenkul Direktörü Özdemir Çetin, RE/MAX Türkiye’nin 260’tan fazla ofisi ve 3 bin 500’e yakın gayrimenkul danışmanıyla çok sayıda banka ve kurum adına bu mülklerin satışına danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi. 


Çetin, kurumların atıl ve ihtiyaç fazlası mülklerinin satışı ile hem nakit ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti. Çetin, "Bu tür mülklere zaman içinde üçüncü şahıslar tarafından çeşitli zararlar verilebiliyor, ilerleyen zamanda bu mülklerin satışı imkansız hale gelebiliyor" dedi.


Çetin, konut projesi geliştiren firmalardan sonrası stok ve 2. el çalışmalarında çok sayıda işbirliği talepleri aldıklarını söyledi. Çetin, "Projelerin tesliminden sonra birlikte yönetilmesi gereken stok ve 2. el satışları için profesyonel yaklaşımımızla,...