29 / 03 / 2024

özderici Nuvo Dragos ödeme çeşitleri

özderici Nuvo Dragos ödeme çeşitleri

İstanbul Maltepe'de yükselen Nuvo Dragos'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire alternatifleri sunuluyor. Projede güncel daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor..

Nuvo Dragos'taki 410 bağımsız bölümün değeri belli oldu! Özderici GYO resmen duyurdu! 

Özderici GYO Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos projesindeki 410 bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Nuvo Dragos'un 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Nuvo Dragos projesinin 2022 değeri...

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Nuvo Dragos'taki 17 bağımsız bölümün satışı için protokol imzalandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos projesindeki yer alan 17 adet bağımsız bölümün Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin satın alması ile ilgili protokol imzaladı.

Özderici GYO Nuvo Dragos ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun Maltepe Nuvo Dragos projesi için hazırlatılan 31 Aralık 2020 tarihli ekspertiz raporu yayınlandı. 

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Nuvo Dragos revize değerleme raporu!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesine ilişkin değerleme raporunun revizesi edilmiş halini yayınladı.

Özderici Nuvo Dragos 2019 kampanyası!

Özderici Nuvo Dragos 2019 kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 999 adet konut bulunuyor.

Nuvo Dragos 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi'nde yer alan Nuvo Dragos projesinin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Nuvo Dragos'un yapı kullanım izin belgesi alındı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nuvo Dragos projesi için yapı kullanım izin belgesini aldı ve kat mülkiyetine geçti...

Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz kampanyası!

Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz kampanyası başladı. 120 ay vade imkanı da sunulan proje Özderici GYO imzası taşıyor.

Özderici GYO, Nuvo Dragos'tan 54,4 milyonluk gayrimenkul aldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos'taki Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici adına kayıtlı 54 gayrimenkulü 54 milyon 432 bin TL bedelle satın almaya karar verdi...

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. 

özderici Nuvo Dragos ödeme çeşitleri Haberi

özderici Nuvo Dragos ödeme çeşitleri

Özderici GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos projesi 484 daire ve 8 ticari üniteden meydana geliyor. 

52 bin metrekarelik alanda Eski Singer fabrikasında konumlandırılan Nuvo Dragos Evleri iki etap olarak planlandı. İlk etabın tamamlandığı ve yaşamın başladığı Nuvo Dragos'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire alternatifleri sunuluyor. 

Nuvo Dragos Maltepe'de geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları mevcut.
 

Proje lokasyon olarak E3, TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM'ye oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. 
 

Nuvo Dragos Maltepe güncel daire fiyatları 2017!
Maltepe Nuvo...