19 / 04 / 2024

özdilek avm projeleri

özdilek avm projeleri

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

'Mudanya Özdilek AVM'nin yapı kayıt belgesi hukuksuz' iddiası!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Myrleia Antik Kenti'nde inşa edilen Özdilek AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanılarak alınan yapı kayıt belgesinin, hukuken geçerli olmadığı iddia edildi.

Bursa'da 2700 yıllık antik kent üzerinde AVM çalışması!

Bursa'ya bağlı Mudanya'da 2700 yıllık Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanarak Mudanya Belediyesi'nden Yapı Kullanma Ruhsatı alan Özdilek Holding, çalışmalara başladı. 

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Özdilek 5 yılda 3 ilde AVM açacak!

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi, beş yılda Niğde, Aksaray ve Amasya şehirlerinde AVM açacak.. 

özdilek avm projeleri Haberi

özdilek avm projeleri

Türkiye'nin en büyük havlu üreticilerinden biri olan Özdilek Holding AVM işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda AVM işine 250 milyon TL yatırım yapmaya hazırlanıyor. Halihazırda dokuz AVM'si ve altı hipermarketi olan şirketin gündeminde ilk aşamada açmayı planladığı altı AVM daha bulunuyor. Ocak 20l6'da Uşak, Turgutlu ve Mudanya'da Tesco Kipa'ya ait gayrimenkulleri yaklaşık 25 milyon TL'ye satın alan şirket, 10 milyon dolarlık yatırımla bu AVM'leri yenileyecek. Diğer taraftan Düzce, Bursa Alaaddinbey ve Bursa Mudanya'da ise sıfırdan üç yeni proje üzerinde çalışılıyor. 


Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Özdilek, "Bursa'da Alaaddinbey'de bir projeye başladık. 60 bin metrekare kapalı alana sahip olacak bu yatırımda 55 dükkan bulunacak. içinde Özdilek Market ve 10 salonlu...