24 / 04 / 2024

Özdilek Vega AVM mağazası

Özdilek Vega AVM mağazası

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Tavuk Dünyası İstanbul’daki 75. restoranını Vega AVM'de açtı!

Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla İstanbulluya yaşatmak amacıyla İstanbul’daki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Vega AVM mağaza listesi! 

Vega AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'de hangi mağazalar var? İşte Vega AVM mağaza listesi...

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Tavuk Dünyası Ankara’daki 15. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, Vega AVM’de konuklarını ağırlamaya başlayan yeni restoranıyla birlikte Ankara’daki şube sayısını 15’e yükseltti...

VEGA AVM’lerde kiralara koronavirüs molası!

Türkiye'de faaliyet gösteren 6 VEGA AVM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci geçene kadar iş ortaklarından kira almıyor.

Vega Subayevleri AVM'de sona gelindi!

Nata Holding imzalı Vega Subayevleri AVM projesinde sona yaklaşıldı. Ankara Keçiören'de yükselen alışveriş merkezinin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Özdilek Vega AVM mağazası Haberi

Özdilek Vega AVM mağazası

Yeni istihdamlarıyla beraber Türkiye’nin marka değeri en yüksek şirketleri içinde ilk 100 firma arasında bulunan Özdilek, yeni departman mağazasını İstanbul’un en yeni alışveriş merkezleri arasında yer alan Vega AVM’de açtı. Ekim'de kapılarını ilk defa ziyaretçilerine açan İstanbul’un yeni alışveriş merkezi Vega AVM’de, departman mağazasını hayata geçiren Özdilek, toplamda 5 departman mağaza sayısına ulaşmış oldu. Yeni yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkı veren Özdilek’in bir sonraki mağaza yatırımı da Sakarya’da hayata geçecek.

Özdilek’in kendi bünyesindeki ÖzdilekPark Antalya, Bursa Nilüfer ve İstanbul AVM’lerinde bulunan departman mağazalarının yanı sıra Erzurum’da MNG Mall, İstanbul’da İsfanbul, Torium ve Mall of İstanbul alışveriş merkezlerindeki departman mağazalarına ek olarak açtığı İstanbul Vega AVM’deki departman mağazası ile de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.  3 bin 200 metrekarelik alanda 2 katlı ve son derece...