19 / 04 / 2024

özdilekpark avmde hangi markalar bulunuyor

özdilekpark avmde hangi markalar bulunuyor

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar bulunacak? ÖzdilekPark AVM Levent İstanbul'da hangi markalar var? ÖzdilekPark Levent AVM'de bulunacak markalar hangileridir? Hangi markalar ÖzdilekPark AVM'de mağaza açacak? İşte ÖzdilekPark AVM marka listesi...

Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var?

ÖzdilekPark AVM İstanbul marka ve mağaza listesi!

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar mağaza açacak? ÖzdilekPark Levent AVM'de hangi mağazalar var? ÖzdilekPark AVM hangi markaların mağazaları bulunuyor? ÖzdilekPark AVM İstanbul Levent'te hangi marka ve mağazalar var? İşte ÖzdilekPark marka listesi

ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar var?

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar bulunacak? ÖzdilekPark AVM Levent İstanbul'da hangi markalar var? ÖzdilekPark Levent AVM'de bulunacak markalar hangileridir? Hangi markalar ÖzdilekPark AVM'de mağaza açacak? İşte ÖzdilekPark AVM marka listesi...

Özdilek AVM Levent ne zaman açılacak?

Özdilekpark İstanbul içindeki Özdilek AVM, İstanbul Levent'te ne zaman açılıyor? Levent Özdilek AVM nerede? Özdilek Alışveriş Merkezi İstanbul Levent binasına nasıl gidilir? Özdilek AVM hangi tarihte açılacak? İşte Özdilek Levent AVM'nin açılış tarihi!

Kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Ev sahibi ile kiracısı arasında yapılan kira sözleşmesine uyulmaması, aykırı davranılması gibi nedenler ile kiracı hakkında dava açılabiliyor. Peki kiracı davalarına hangi mahkeme bakar? İşte yanıtı..

Kayyum hangi hallerde atanır?

Kayyum (kayyım), belli bir iş için görevlendirilmiş olup, vesayet makamının talimatına aynen uymak zorunda oluyor. Peki kayyum hangi hallerde atanır? Kayyumluk görevi ne zaman sona erer?

Hangi evlere kredi verilir?

Konut kredisi tüketici kredilerinin bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi konutun teminat altına alınması şartı ile tüketiciye veriliyor. Peki, hangi evlere kredi verilir?

Vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi daireleri ile ilgili esas ve usuller 24 Aralık 1994 tarih ve 22151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Vergi Daireleri Kuruluş ve Görev Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Peki, vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi dairesi hangi günler açık?

İstanbul'da 14 tanesi Tasfiye Vergi Dairesi olmak üzere toplam 69 tane vergi dairesi bulunuyor. Peki vergi borcunu ödemek için hangi günler vergi dairesine gidilmeli? Vergi dairesi hangi günler açık?

Belediyeye hangi vergiler ödenir?

Devlete belediye aracılığı ile bazı vergiler ödeniyor. Vergiler, belli dönemlerde ve belli vergi oranları ile mükellefleri tarafından ödeniyor. Peki belediyeye hangi vergiler ödenir? İşte belediye vergileri...

Ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Ecrimisil davası, taşınmaz üzerinde haksız işgalcilere karşı açılıyor. Ecrimisil davası için haksız olan malı kullana kişinin davacının rızası dışında malı kullanması ve kötüniyetli olması gerekiyor. Peki, ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Mal varlığına ilişkin davalar, değeri ne kadar olursa olsun, asliye hukuk mahkemelerinde açılıyor. Peki mahkemenin görevli olduğu diğer davalar nelerdir? Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

özdilekpark avmde hangi markalar bulunuyor Haberi

özdilekpark avmde hangi markalar bulunuyor

ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar var?


ÖzdilekPark AVM İstanbul'da 140 yerli ve yabancı seçkin markaların yer alacağı mağazalar, restoranlar, çocuk eğlence alanları ve sinema salonları yer alacak.


İstanbul Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde 27 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Özdilek Center’da yer alan Özdilekpark İstanbul; toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. AVM, Otel ve İş Merkezi’nden oluşan Özdilekpark İstanbul projesinin toplam alanı 316 bin 895 metrekare... 


ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar mağaza açacak?


ÖzdilekPark AVM içinde bulunan markalardan bazıları şunlar; 


- H&M, 


- Media Markt, 


- D&R, 


- Derimod, 


- İpekyol, 


- Koton, 


- Polo Garage, 


- Roman, 


- Vakko Butik, 


- Mango, 


- Mavi, 


- Sarar, 


- Nike, 


- Adidas, 


- Swatch, 


- Saat&Saat, 


- Flormar,  


- Watsons, 


- Gratis, 


- Atasay, 


- Starbucks, 


- Mc Donalds, 


- Mickeys, 


- Mid Point, 


- Polen Tantuni, 


- Sbarro, 


- Özdilek Mağaza


- Özdilek Market.


ÖzdilekPark AVM ne zaman açılacak? 


ÖzdilekPark AVM, 5 Eylül...