26 / 04 / 2024

ÖzdilekPark İstanbul

ÖzdilekPark İstanbul

Özdilek'in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşan karma projesi ' Özdilek Center ', geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın organizasyonu ile tanıtıldı

ÖzdilekPark İstanbul AVM açılışa özel etkinlikler!

ÖzdilekPark AVM, 12 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışına özel hazırladığı şovlarla, AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan ÖzdilekPark İstanbul, 12, 13 ve 14 Eylül’de eğlenceli etkinliklerine herkesi bekliyor...

ÖzdilekPark İstanbul’un yüzde 99’u kiralandı!

Özdilek Park İstanbul’un konsept geliştirmesi ve mağazalarının kiralanması, ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren uluslararası firma JLL imzası ile gerçekleştirildi. Özdilek Park İstanbul’un yüzde 99’u kiralandı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Baumit'den özel proje!

Baumit’in standardize edilmiş zemin şapları, hazır beton ve sıva sistemleri ve avantajları ile pek çok projenin tercihi oluyor. Eylül 2014’de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM de bu özel projelerden biri.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

H and M, ÖzdilekPark AVM'de mağaza açıyor!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M, ÖzdilekPark AVM'de açılıyor. Yarın yapılacak olan açılışta, açılış nedeniyle H&M ilk 100 kişiye yüzde 20 indirim hakkı verecek.

Bursa Özdilekpark AVM yıl sonunda açılacak!

Bursa'ya milyon dolarlık yatırım Türkiye'nin birçok ilinde alışveriş merkezleri açan Özdilek, Bursa'ya 40 milyon dolarlık yatırımla 2016 yılı sonunda Özdilekpark'ı kazandıracak.

AVVA, ÖzdilekPark Antalya mağaza açıyor!

AVVA, ÖzdilekPark Antalya’da açacağı mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya mağazası ile birlikte Antalya’daki 2. mağazasına kavuşacak olan marka, 2016 yılında 17 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

ÖzdilekPark İstanbul'a bir yılda 9 milyon ziyaretçi!

ÖzdilekPark İstanbul, geçtiğimiz yıl eylül ayında ziyaretçilerine kapılarını açtı. AVM, toplam 45 bin metrekare kiralanabilir alan, 5 kat ve 170 mağazasıyla 9 milyon ziyaretçi ağırladı.

Columbia 34. mağazası Özdilekpark istanbul AVM'de açtı!

Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla spor giyimin önde gelen markası Columbia İstanbul'un en yeni alışveriş merkezlerinden ÖzdilekPark'ta yerini alıyor.

ÖzdilekPark İstanbul Haberi

ÖzdilekPark İstanbul


Türkiye'nin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek'in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşan karma projesi 'Özdilek Center', geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın organizasyonu ile tanıtıldı. Özdilek Center projesinde görevli üst düzey yöneticiler ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Özdilek Center Karma Projesi yatırımı ve Özdilek Holding hedefleri anlatıldı. 


Üçlü karma proje

İş ve yaşamın merkezi olan Levent'te, Kanyon ve Metrocity'nin tam ortasında hizmet veren proje, 140 seçkin mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor. İstanbul iş dünyasının kalbi Levent'te direk metro bağlantısıyla, yerli ve yabancı misafirlerine en rahat ulaşımı sağlayacak olan Özdilek Center, alışveriş, yaşam ve iş dünyasının prestij merkezi...