27 / 04 / 2024

Özel ağaçlandırma fiyatları

Özel ağaçlandırma fiyatları

Özel ağaçlandırma birim fiyatları ve özel ağaçlandırma başvuru detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Seçimler öncesi hükümetten özellikle küçük esnaf ve KOBİ’leri ilgilendiren önemli bir adım daha atıldı. Buna göre, devlete olan prim borcu, vergi ve cezalara yapılandırma geliyor. İşte Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı bu yapılandırması için hükümete onbinlerce esnafı heyecanlandıracak bir çağrı geld

TEDAŞ’a borcu olanlara yapılandırma müjdesi! Ayrıca O borçların tamamı da silinecek!

TEDAŞ’a borcu olan milyonlarca elektrik tüketicisini sevindiren müjdeli haber geldi. Yapılandırma imkanı tanınmasının yanı sıra şartlara karşılayan binlerce abonenin borçları da siliniyor. İşte haberin ayrıntıları…

Land Rover Discovery Ağustos ayı fiyatları belli oldu! İşte Land Rover Discovery fiyat listesi 7 Ağustos 2022!

Land Rover Discovery'nin merakla beklenen Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki Land Rover Discovery'nin Ağustos ayı fiyatları ne kadar? İşte Land Rover Discovery fiyat listesi 7 Ağustos 2022...

Land Rover Range Rover Velar'ın Ağustos ayı fiyatları dudak uçuklattı! İşte Velar fiyat listesi 1 Ağustos 2022!

Land Rover'ın en beğenilen modelleri arasında yer alan Land Rover Velar'ın Ağustos ayı fiyatları açıklandı. Peki Land Rover Range Rover Velar'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? İşte Land Rover Range Rover Velar fiyat listesi 1 Ağustos 2022...

Özel ağaçlandırma yapmak isteyene devletten arazi desteği!

Özel ağaçlandırma yapmak isteyenlere OGM büyük bir fırsat sunuyor. Bozuk ve açıklık vasıftaki devlet ormanlarında yapılacak özel ağaçlandırma ve imar ihya başvuruları için müracaatlar başladı. Başvurular Nisan ayı boyunca e-Devlet üzerinden yapılacak.

Özel ağaçlandırma sistemi ile kıyılar imara mı açılıyor?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde özel ağaçlandırma yönetmeliğini kaleme aldı.

31 Ağustos milat olacak: 500 milyar liralık yeniden yapılandırma!

Toplam 500 milyar liraya ulaşan yeniden yapılandırma düzenlemesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Düzenlemeye göre yeniden yapılandırılacak borçlarda milat 31 Ağustos 2020 olacak.

11 milyon metrekare Hazine arazisi ağaçlandırma için kiraya verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yerli üretimi desteklemek amacıyla ağaçlandırmada kullanılmak üzere 2019 ve 2020'nin ocak-temmuz döneminde 11 milyon metrekarelik Hazine arazisinin vatandaşlara kiralandığını söyledi.

Martı GYO'dan yapılandırma açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılandırma görüşmeleri hakkında açıklama yaptı.

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Özel ağaçlandırma fiyatları Haberi

Özel ağaçlandırma fiyatları

Özel ağaçlandırma birim fiyatları!

Özel ağaçlandırma projesine başvuruda bulunmak için, başvuru dilekçesinin doldurulması ve özel ağaçlandırma birim fiyatlarının ödenmesi gerekiyor. Özel ağaçlandırma birim fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.


Bu proje kapsamında birbirinden çeşitli ağaçlar kullanılabiliyor. Örneğin, akçaağaç, karaağaç, sofora, ıhlamur, kayın, gürgen, çam, sedir, göknar, ladin, meşe, akasya, badem, mahlep, jojoba gibi ağaç ve ağaççık türleri kullanılabiliyor.


Özel ağaçlandırma başvurusu için T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü resmi web sitesinden Orman Bölge Müdürlükleri tarafından ilan edilen özel ağaçlandırma sahalarını inceleyebilirsiniz.


2013 yılı için İstanbul Orman Bölge Müdürlüğünce belirlenen özel ağaçlandırma birim fiyatları..

5 bin metrekare - 50 bin metrekare : 500 TL

50 bin 1 metrekare - 100 bin metrekare : 1.000 TL

100 bin 1 metrekare - 200 bin metrekare : 1.500...