19 / 04 / 2024

Özel Ata Sağlık Hastanesi nerede

Özel Ata Sağlık Hastanesi nerede

Ata Sağlık Hastanesi 14 ayrı branşta hasta kabulüne başladı. Bornova Ağaçlı yolda Stadyum Metro İstasyonu'nun arkasında hizmet veren hastane, SSK, Bağkur, Emekli sandığı ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak hasta kabul etmeye başladı...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Toplam 30 memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler hemen başvurun!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 memur alımı yapacağını duyurdu. Peki, adaylarda aranan genel ve özel şartlar neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar...

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Özel sağlık sigortası yaptıracaklar dikkat! Yüzde 180 zamlandı! Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptıracak vatandaşlar, fiyatları düşürmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyor. Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

İş arayanlara Sağlık Bakanlığı’ndan müjde geldi! 27 bin kişi işe alınacak! İşte başvuru detayları

Sağlık Bakanlığı’ndan 27 bin kişiye güzel haber geldi. Sağlık Bakanlığı 2022 yılının sonuna kadar bünyesine 27 bin personel katacak. Peki, Sağlık Bakanlığı’nda işe girmek için şartlar neler? İşte detaylar…

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Özel Ata Sağlık Hastanesi nerede Haberi

Özel Ata Sağlık Hastanesi nerede

Ata Sağlık Hastanesi 14 ayrı branşta hasta kabulüne başladı. Bornova Ağaçlı yolda Stadyum Metro İstasyonu'nun arkasında hizmet veren hastane, SSK, Bağkur, Emekli sandığı ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak hasta kabul etmeye başladı. 5 bin metrekare kapalı alana sahip, ileri teknolojilerle donanımlı hastane, 60 yatak, 15 yoğun bakım yatağı, 8 kuvöz, 3 ameliyathane ile hizmet veriyor. Özel Ata Sağlık Hastanesi Genel Koordinatörü Şenol Sarıavcı temel amaçlarının önce sağlık anlayışı ile ileri teknoloji ve modern kurulumlarla hasta ve yakınlarına iyi, hızlı hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Sarıavcı temel hedeflerinin ise uluslararası standartları, yöntem ve uygulamaları takip ederek sağlık hizmeti sunumunda her zaman farklı, yeniliklerde öncü ve örnek olmayı hedeflediklerini vurguladı.


60 yatak kapasiteli

Hastane hakkında da bilgiler veren Sarıavcı şunları söyledi: "Hastanemizde 36 standart...