25 / 04 / 2024

Özel Ata Sağlık Hastanesi açıldı!

Özel Ata Sağlık Hastanesi açıldı!

Ata Sağlık Hastanesi 14 ayrı branşta hasta kabulüne başladı. Bornova Ağaçlı yolda Stadyum Metro İstasyonu'nun arkasında hizmet veren hastane, SSK, Bağkur, Emekli sandığı ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak hasta kabul etmeye başladı...



Ata Sağlık Hastanesi 14 ayrı branşta hasta kabulüne başladı. Bornova Ağaçlı yolda Stadyum Metro İstasyonu'nun arkasında hizmet veren hastane, SSK, Bağkur, Emekli sandığı ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak hasta kabul etmeye başladı. 5 bin metrekare kapalı alana sahip, ileri teknolojilerle donanımlı hastane, 60 yatak, 15 yoğun bakım yatağı, 8 kuvöz, 3 ameliyathane ile hizmet veriyor. Özel Ata Sağlık Hastanesi Genel Koordinatörü Şenol Sarıavcı temel amaçlarının önce sağlık anlayışı ile ileri teknoloji ve modern kurulumlarla hasta ve yakınlarına iyi, hızlı hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Sarıavcı temel hedeflerinin ise uluslararası standartları, yöntem ve uygulamaları takip ederek sağlık hizmeti sunumunda her zaman farklı, yeniliklerde öncü ve örnek olmayı hedeflediklerini vurguladı.


60 yatak kapasiteli

Hastane hakkında da bilgiler veren Sarıavcı şunları söyledi: "Hastanemizde 36 standart oda ile birlikte 13 yoğun bakım yatağı, 2 izole yoğun bakım yatağı, 2 post-operatif bakım yatağı, 8 yenidoğan bakım kuvözü bulunuyor. Toplam 60 yatak kapasiteli olan hastanemizde odalarımızın hepsi tek kişilik ve özel oda statüsünde olup hasta ve yakınlarının konforu düşünülerek hazırlandı. Hasta odalarında; hemşire çağrı sistemi, merkezi tıbbi gaz sistemi, elektronik hasta yatakları mikro işlemcili TV, bilgisayar ve internet altyapısı var. Hasta ve yakınlarına güleryüzlü hizmet verme bilincini, hasta haklarına ve gizliğine gerekli özeni göstermeyi, hiçbir hastayı ayırt etmemeyi ilke edinen tüm sağlık personelimiz ve çalışanlarımız ile birlikte kaliteli hizmet sunuyoruz"


24 saat hizmet

Sarıavcı hastanenin bölümler ve branşları hakkında şu bilgileri verdi; "Hastanemiz acil servis, anesteziyololoji ve reanimasyon, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, genel cerrahi, göz hastalıkları, kardiyoloji, kadın hastalıkları ve doğum, kulak-burun-boğaz, nöroloji, üroloji alanında hasta kabul ediyor. Hastalarımız 24 saat tüm branşlardan bilgi ve randevu alabilirler.


Yeni Asır Gazetesi 


Geri Dön