24 / 04 / 2024

Özel Hastaneler Yönetmeliği

Özel Hastaneler Yönetmeliği

Özel hastanelerin tesis, hizmet ve personel standartları, açılmaları, faaliyetleri, kapanmaları ve denetimleriyle ilgili usul ve esaslara ilişkin düzenleme yapıldı...

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özel hastaneler konaklama tesislerinde sağlık ünitesi açabilecek!

Özel Hastaneler Yönetmeliği'nde yapılan değişik kapsamında özel hastaneler konaklama tesislerinde sağlık ünitesi açabilecek...

Özel Hastanelerin yönetmeliğinde değişikliğe gidildi! Resmî Gazete'de yayınlandı!

Resmî gazetede 'Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yayınlandı ve muayenehane hekimlerini ve sağlık çalışanlarını ilgilendiren düzenlemeler yapıldı. Yönetmelik değişikliği ile, muayenehane sahibi doktorlar için yeni bir kolaylık getirildi.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 30829 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul İmar Yönetmeliği'ni yeniden düzenleyeceğiz!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu, "İstanbul İmar Yönetmeliği'ne getireceğimiz yeni düzenlemeyle 10 bin metrekare üzerindeki parsellerde yapılacak site tipi konut projelerinde, kamu-özel ortaklığı ile 100 çocuklu kreş yapmak zorunlu hale getirilecek" dedi...

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği 2019'da yürürlükte!

Yeniden yapılacak, değiştirilecek, büyütülecek resmi ve özel tüm binaların ve bina türü yapılar için Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği hazırlandı..

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği TBMM'de konu oldu!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği'nin çeşitli hükümlerini meclis gündemine taşıdı. Yılmaz sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu..

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği tam metni!

Öğrenci yurdu, öğrenci pansiyonu, öğrenci apartları ve öğrenci stüdyo dairelerine ilişkin Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Özel öğrenci yurtları yönetmeliği değişiyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğrenci Barınma Yönetmeliği Taslağı'nı hazırlayarak yönetmelikteki değişiklikleri Başbakanlığa gönderdi.

İşte Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliği detayları!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan yönetmeliğe göre, hak sahiplerinden, konutunu ve iş yerini kendi imkanlarıyla yapmak veya edinmek isteyenlere Bakanlıkça özel hesaptan kredi verilebilecek .

Özel okul olan dershanelere destek yönetmeliği!

Özel okul olan dershanelere destek yönetmeliği ile özel okula dönüşüm taahhüdünde bulunan dershanelere arsa ve bina desteği verilecek..

Dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği 2017!

Dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği 2017 tam metni..

Elektrik serbest tüketici yönetmeliği!

Kurul tarafından belirlenen elektrik enerjisi miktarından daha fazla tüketimde bulunması halinde tedarikçisini seçme hakkına sahip gerçek veya tüzel kişiye serbest tüketici deniyor. İşte elektrik serbest tüketici yönetmeliği..

Özel Hastaneler Yönetmeliği Haberi

Özel Hastaneler Yönetmeliği

Özel hastanelerin tesis, hizmet ve personel standartları, açılmaları, faaliyetleri, kapanmaları ve denetimleriyle ilgili usul ve esaslara ilişkin düzenleme yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmelikle üniversite hastanelerinde sunulan özellikli sağlık hizmetlerinin sürdürülebilirliğini sağlamak ve üniversite hastanelerinden özel hastanelere geçişleri düzenlemek amacıyla profesör ve doçent unvanına sahip öğretim görevlilerinin kurumsal sözleşme yaparak, özel hastanelerde çalışabilmeleri için özel hastanede boş uzman hekim kadrosu bulunması şartı getirildi.

Hastaların tedavi sonrası kontrol ve yaşam alışkanlıklarının düzenlenmesi veya risk grubu kişilere ulaşım zorlukları gibi nedenlerle hastane hizmeti alacakları döneme kadar daha az yoğunluktaki bakım hizmetleri ile hastanede günübirlik tedavi (ayaktan kemoterapi tedavisi ve diyaliz gibi) alan kişilere daha az yoğunlukta bakım ve sağlık...