26 / 04 / 2024

özel okullar satılıyor mu 2021

özel okullar satılıyor mu 2021

Kovid-19 salgınında ekonomik kriz yaşayan özel okul sahipleri çözümü binalarını öğrencileriyle birlikte satmakta buldu. Son bir yıl içinde yaklaşık bin özel okul kapandı, 27 bin öğretmen ve personel işini kaybetti.

Özel okullar satılıyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle öğrenci kaybeden ve gelirleri düşen okullarda devirler yaşanıyor. Gücü kalmayanlar ise tek tek kapanıyor. Kira ve personel giderleri başta olmak üzere masraflarını karşılayamayan birçok okul sahibi, çareyi okulu öğrencileriyle beraber devretmekte buldu. 

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Alman kalitesinde üretilmiş ve kendisini kanıtlamış ''Steiner fön makinesi'' Türkiye satış fiyatları merak ediliyor. İnternette araştırma yapan vatandaşlara özel fiyat araştırmasını haberimizden okuyabilirsiniz. Peki Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı almak isteyenler, teknoloji gelişti artık buzdolabında da Wifi var. Wifi Teknolojili buzdolabı almak isteyenlere özel haberimize göz atın. Peki Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel CMI 96201 çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir çamaşır makinsesi bir evin olmazadır. Ev hanımlarıda yenilemek istedikleri makineyi arıyor. İşte size güzel teklifler 2023'te çok satılmaya balandı. Peki Vestel CMI 96201 çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel NF52101 No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel'den 2023'e özel fiyat Vade farksız 9 taksit imkanı ile sahip olabilirsiniz. Vestel NF52101 No-Frost Buzdolabı ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor sizin için araştırdık. İşte detaylar...

İndirimli iPhone'da kuyruk sosyal medyada gündem oldu! En ucuz iPhone nerede satılıyor? 

Eskişehir’de bir teknoloji mağazası açılışa özel indirim yapacağını duyurunca, vatandaş mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan izdiham ise sosyal medyada gündem oldu. Peki en ucuz Apple iPhone nerede satılıyor? İşte detaylar...

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

"Emekliliiniz Çeşme'de en güzel koyda başlıyor" sloganıyla tanıtılan Villagio 50+ Rezidans Çeşme, sakin bir yaşam sunuyor...

özel okullar satılıyor mu 2021 Haberi

özel okullar satılıyor mu 2021

Özel okulların bir bölümü, koronavirüs salgını sebebiyle büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya kaldı. Cumhuriyet'ten Figen Atalay'ın haberine göre; Türkiye’nin pek çok il ve ilçesinde birçok özel okul, sahipleri tarafından öğrencileriyle beraber satışa sunuldu.  

“Sahibinden” emlak sitesine “satılık okul” bilgisiyle girildiğinde çıkan ilk sayfada, 16 satılık okul ilanı ile karşılaşılıyor. 

İstanbul Ümraniye’de 1 milyon 750 bin TL bedelle satışa sunulan “250 öğrenci kapasiteli” okulun ilan açıklamasında, “Eğitim dönemi sonuna kadar çevirecek durumda. Öğrencili ve kullanıma hazır. Okullar bölgesinde, sorunsuz okul” deniyor.

Muğla Ortaca’da devren satılık özel Anadolu lisesi, “Ortaca ilçe merkezinde, özel hastane ile komşu, iyi lokasyonda, 800 m2 arsa içinde 12 derslikli Anadolu lisesi ruhsatıyla, (özel kurs merkezi, dershane vb. kurumlara da dönüştürülebilir) devren satılıktır” ifadeleriyle satışa sunuldu.