28 / 03 / 2024

özel proje alanı Doğu Garajı

özel proje alanı Doğu Garajı

Geçen yıl Üniversite Alanına çevrilen Doğu Garajı eski Festival Çarşısı alanı imar planlarında yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı'na dönüştürülmesine karar verildi. Karar Büyükşehir Meclisi'nde onayladı.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Başakşehir imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Tatarcık Mahallesini de Kapsayan Özel Proje Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıktı.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekarelik alan Kanal İstanbul için özel proje alanı ilan edildi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Bölgesi “Özel Proje Alanına” İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kanal İstanbul'a hazırlık! 5.7 milyon metrekare alana 45 bin nüfus!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekare büyüklüğündeki alan, Kanal İstanbul projesi için konut, otel, çarşı, çok katlı mağaza inşa etmek üzere “özel proje alanı” olarak düzenlendi. Planlama alanında 45 bin kişilik nüfusun yaşaması tahmin ediliyor. 

Tuzla Tepeören 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tepeören Mah 0 Ada 653 Parsel, 7128 Ada 2 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin “Özel Proje Alanı” 1/100.000 Ölçekli Ç. D. P. Değişikliği 1/5000 Ölçekli N.İ Planı ve 1/1000 Ölçekli U. İ Planı askıya çıktı.

Boğaçay Özel Proje Alanı'nın yapılaşmaya açılmasına iptal kararı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Boğaçay Özel Proje Alanı (ÖPA) olarak belirlenen bölgenin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili geçtiğimiz yıl aldığı karar, mahkemece iptal edildi.

Türkiye'de 46 bin hektar yeni yerleşim alanı belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, konut üretiminde afetlere dayanıklılık, enerji verimliliği ve kalite standartlarının geliştirilmesi hedefiyle 30 ilde 152 kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı, 53 ilde 240 riskli alan, 7 ilde ise 10 yenileme alanı ilan edildi...

İstanbul Finans Merkezi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin tasfiye edildiğini açıkladı...

Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyatlar!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde en özel koylarından birinde yer alan bu çok özel proje 3 milyon 750 bin TL den başlayan fiyatlarla 36 aya kadar şirket bünyesinde vade farksız ödeme imkanı sunuyor...

özel proje alanı Doğu Garajı Haberi

özel proje alanı Doğu Garajı


Geçen yıl Üniversite Alanına çevrilen Doğu Garajı eski Festival Çarşısı alanı imar planlarında yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı'na dönüştürüldü. Karar Büyükşehir Meclisi'nde onayladı. Proje tamamlandığında festival çarşısı esnafı eski yerine geçecek Plan değişikliği Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı devamı meclis toplantısında, geçtiğimiz yıl 1/5000'Iik ve 1/lOO'lik nazım imar planında değişikliğe gidilerek Üniversite Alanı'na dönüştürülen bölgenin planlarından yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı olarak onaylandı. 5 binlik plandaki değişiklik oylamaya sunulmadan önce söz alan CHP Gurubu Sözcüsü Songül Başkaya, komisyon kararına tek bir şartla o da projenin meclise taşınarak tartışmaya açılması olduğunu söyledi. 


Başkan Menderes Türel, salonda bulunan hiçbir belediye başkanının her projesini meclise taşımadığını yine de aykırı olan görüşü de oylatacağını söyledi. CHP'nin red oylarıyla ilgili değişiklik oy çokluğuyla kabul...