16 / 04 / 2024

özelleştirmeyle satılacak gayrimenkuller

özelleştirmeyle satılacak gayrimenkuller

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı Mehmet Akkaya bugün köşesinde " Babalar gibi satarız' dedikleri, bu idi " başlıklı yazısına yer verdi. İşte Mehmet Akkaya'nın yazısı..

ABD'deki terk edilmiş evler 1 dolara satılacak!

ABD'nin Maryland eyaletinin en kalabalık kenti Baltimore'daki terk edilmiş evler tanesi 1 dolardan satılacak. Bazı belediye meclis üyelerinin tepkisine neden olan söz konusu bu proje, suç oranlarının yüksek olduğu ve boş konut fazlası olan mahalleleri canlandırmayı hedefliyor.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! 3 ilde 6 arsa satılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre üç ilde 6 arsa arsa satılacak. İşte söz konusu ihaleler ile ilgili detaylar...

ŞOK'ta 2 yıl garantili 5 parça tencere seti 5 bin 899 TL'ye satılacak! ŞOK 9 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta 2 yıl garantili 5 parça tencere seti 5 bin 899 TL'ye satılacak. İşte ŞOK 9 aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Milli Emlak Şefliği, o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi satılacak!

Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan 3 adet arazinin satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak araziler için 13 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

Daire sahibi olmak isteyenlere müjde! Rize’de bir daire satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesinde yer alan bir adet daire satılacak. Satışa ilişkin tüm bilgiler kesinleşirken, ihalenin 4 Aralık’ta düzenleneceği açıklandı.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

özelleştirmeyle satılacak gayrimenkuller Haberi

özelleştirmeyle satılacak gayrimenkuller

AKP'nin şu sıralar, TCDD, Sümer Holding, TTA, Karayolları, Hazine. TEDAŞ, TİGEM ve şeker fabrikalarına ait, arsa, arazi, konut alanı, sanayi arsası, lojman, tarla ve ambar gibi taşınmazlardan ne bulursa satmaya çalıştığını ve umursamadığımız bu satışların, hangi boyutlarda olduğunu biliyor muyuz? Fazla söze lüzum yok, bakalım, hangi boyuttaymış görelim. 


1. Adana da 80.892,31 metrekare 8 taşınmaz. 

2. Afyon'da 1.114 metrekare 1 taşınmaz, 40.000 metrekare kantar binası ve lojman, 11.348,37 metrekare konut alanı. 

3. Aksaray da 142.352,76 metrekare ticaret alanı, tarla, konut alanı. 

4. Amasya da 6.491,58 metrekare 11 taşınmaz. 

5. Ankara'da 556.666,44 metrekare 14 taşınmaz, 33.814.71 metrekare tarla ve ağıl. 

6. Antalya da 127.411,66 metrekare taşınmaz, 4.442,07 metrekare Konut Alanı, 6.905,63 metrekare sanayi alanı. 

7. Artvin'de 300,00 metrekare trafo alanı,...