25 / 04 / 2024

Özen Altuntaş

Özen Altuntaş

Özertan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arzu Diridiri, Özen Altuntaş tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mart'ta Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Japonya'da suda yüzen otel odaları inşa edilecek!

Japonya'da bir eğlence parkı suda yüzen ve misafirleri her sabah farklı bir noktada uyandıracak kapsül otel odaları projesi başlatıyor.

Kerem Alkin: TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin!

Ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkin yaptığı açıklamada dolar üzerinden borçlanmanın gelecek dönemde pahalı olacağını belirterek, "TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin. Dolar cinsinden borçlanmayın." dedi.

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

Zen Global İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Global İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye ile bugün Salih Özen imzasıyla kuruldu.

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Altuntaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mikael Altuntaş imzasıyla kuruldu.

Emlak alım satımına yeni düzen!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin verdiği bilgiye göre ikinci el araçların yanı sıra emlak alım satımına da çekidüzen verilecek.

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kaçak Özen tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Özen Kuzu: Başımıza meteor düşmediği kaldı yine de hedeflerimizi yakaladık!

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Önemli badireler atlattık. Başımıza bir meteor düşmediği kaldı ama yine de hedeflerimizi yakaladık” dedi.

Gözen Yurt İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gözen Yurt İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Özen Altuntaş Haberi

Özen Altuntaş

Özertan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arzu Diridiri, Özen Altuntaş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu. 


Özertan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü inşaat malzemelerinin alım ve satımını, ithalat ve ihracatını ve imalatını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Turizme yönelik otel, motel,...