25 / 04 / 2024

Özen Kuzu'dan Murat Kurum'a tebrik!

Özen Kuzu'dan Murat Kurum'a tebrik!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO'nun Başkanı Murat Kurum'un 66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasıyla ilgili açıklamada bulundu.



Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO'nun Başkanı Murat Kurum'un  66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasını değerlendirdi.

 

Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nin ilk kabinesi açıklandı. Murat Kurum 66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak göreve getirildi. Konu ile ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu’nun görüşleri aşağıdaki gibidir;


Ülkemizin önemli demokratik dönüşümlerinden biri dün tamamlandı. Yeni sistemin ilk Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinede yer alan isimleri açıkladı. Gayrimenkul sektöründe kampanyalar ve şehirleşme projeleriyle dikkatleri üzerine çeken, Emlak Konut GYO’nun Genel Müdürü Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu. Sektörümüzün gelişimi ve sorunların çözümü için görevini başarıyla yürüten Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanı olması sektörümüz adına sevindirici bir gelişme. Kendisine bu görevinde
başarılar diler ve tebriklerimi sunarım. Hem seçim sonuçlarının hem de yeni kabinemizin ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim.


Geri Dön