19 / 04 / 2024

Özge Özpirinçcinin evi

Özge Özpirinçcinin evi

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Özge Özpirinçci annesine ev bakıyor!

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Bursa Karacabey Evi hizmete açıldı!

Bursa Karacabey Belediyesi, vatandaşların her imkandan faydalanabilmesi için inşa ettiği Karacabey Evi'ni hizmete açtı. Açılışa, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç katıldı.

Özge Özpirinçci babasına Bodrum'dan ev aldı!

Genç yaşta şöhreti yakalayarak bir çok dizide ve filmde rol alan Özge Özpirinçci yatırımını gayrimenkule yapıyor. Bunun yanında ailesini de ihmal etmeyen genç oyuncunun Bodrum Bitez'de babasına ev aldığı öğrenildi.

Özge Özpirinçci Arnavutköy'e taşındı!

Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk'ün Arnavutköy'deki evine taşındı. İki aşığın komşusu ise Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya oldu.

Ata Demirer Özge Borak'la yaşadığı evi satıyor!

Ata Demirer, geçen Kasım ayında boşandığı Özge Borak ile yaşadığı evi satışa çıkardı. Demirer ayrılık sonrası Cihangir'de bulunan evden taşınmış; annesinin yanında yaşamaya başlamıştı.

Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci Bodrum'da villa kiraladı!

Engin Altan Düzyatan ile 4 yıldır aşk yaşadığı Özge Özpirinçci, Bodrum'da sezonluk villa kiraladı..

Özge Özder hayalindeki evinin kapılarını açtı!

Özge Özder hayalindeki masal evini yarattığı huzurlu mekanın kapılarını açtı

Özge Özder evinin kapılarını açtı!

Özge Özder, Leventteki villasında sevimli köpeği Beatles ile mutlu mesut bir hayat kurdu kendine... Başarılı oyuncu, hayalindeki masal evini yarattığı bu huzurlu mekanın kapılarını da geçtiğimiz günlerde InStyle Home ekibine açtı

Galip Tözge: 2012 yatırımcı için fırsat yılı olabilir!

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, ekonomi yönetiminin aldığı önlemler ve dış kaynaklı sorunlar nedeniyle büyümede yavaşlama gözlendiğini, bunun da konut sektörüne yansıdığını söylüyor

Sarah Jessica Parker, kendisine bekar evi tuttu!

Sarah Jessica Parker (46), üç çocuklu bir anne olmanın zorluklarını yaşıyor. Ünlü oyuncu bu duruma bir son vermek için ve kariyerine kaliteli zaman ayırabilmek için New York'ta ailesiyle birlikte paylaştığı daireden iki blok ötede kendisine bir bekar evi

Özge Özpirinçcinin evi Haberi

Özge Özpirinçcinin evi

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turu yapan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor.

Oyuncu, annesine Bostancı’da deniz manzaralı bir daire bulmak için emlakçı emlakçı dolaşıyor.

Özge Özpirinçci’nin ev için 1 milyon TL ayırdığı...