26 / 04 / 2024

Özge Ulusoy hacı sabancı

Özge Ulusoy hacı sabancı

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi.

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Özge Ulusoy parasını gayrimenkul yatırımına harcıyor!

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Özge Ulusoy emlak yatırımı yapıyor!

Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancılar'ın genç kuşak temsilcisi Hacı Sabancı'yla beraber olan Özge Ulusoy, en yoğun çalışan mankenlerin başında yer alıyor.

Özge Ulusoy 2 milyon 3 yüz bin liralık ev aldı!

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı iş adamı Hacı Sabancı ile yeniden bir araya gelen ve aşklarına tam gaz devam eden manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle birlikte gittiği Maldivler tatilinden birkaç gün önce döndü.

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan ev aldı!

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı!

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi.

Öz Ulusoy Yapı Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Ulusoy Yapı Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hacı Ali Coşkun, Sema Aytekin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Hekim Yapı 3.HekimBoard Tesisi açılışı yapıldı!

Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Didem Soydan gibi Türkiye'nin ünlü top modelleriyle daha önce dünya da örneği görülmemiş bir defileye imza atarak, cephe ve yalıtım kaplamalarını modayla buluşturdu.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy otel yatırımcılarını Anadolu'ya yönlendirdi!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: "Artık Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok. Anadolu'ya yönelmemiz lazım. Kütahya, Mardin, Diyarbakır'ı unuttuk. Bırakın artık sahil şeridini.." dedi..

Başaran Ulusoy: Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok!

Başaran Ulusoy, sahil şeridinde artık boş yer kalmadığını belirterek, "Bir sürü yanlış yaptık. Sahil doldu. Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok. Anadolu'ya yönelmemiz lazım" şeklinde konuştu...

Hacı Mehmet Güner kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine atanan Hacı Mehmet Güner kimdir? Mimar Hacı Mehmet Güner bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özge Ulusoy hacı sabancı Haberi

Özge Ulusoy hacı sabancı

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi. Ünlü manken mesleğinin ilk yıllarında ilk evini Nişantaşı'ndan almıştı.


VENEDİK’ten sonra Malpler tatiliyle aşk tazeleyen Özge Ulusoy- Hacı Sabancı çifti herkesi imrendirecek fotoğraflar paylaşıyor. Ayrı ayrı kareler veren ikili bu kez kuralı bozdu. Fotoğrafçı Murad Osman'ın sevgilisinin elini tuttuğu efsane pozu taklit eden Sabancı, fotoğrafı “Abisi özendik napalım!" notuyla...