23 / 04 / 2024

Özgü Namal Köyceğizdeki evi

Özgü Namal Köyceğizdeki evi

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Hayat Şarkısı'ndan Köyceğiz Belediyesi'ne prefabrik ev!

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı için Muğla-Köyceğiz’e bağlı Ekincik Koyu’nda bungalov tipi bir kulübe yaptırıldı. Prefabrik olarak yapılan kulübe, çekimler tamamlandıktan sonra Most Yapım tarafından Köyceğiz Belediyesi’ne hediye edildi.

Muğla Köyceğizli Mevlüt Kaya evini müzeye çevirdi!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan parkinson hastası kişi, topladığı ev eşyaları ve aletlerle evinin bir odasını adeta müzeye çevirdi.

Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'e yerleşti!

Reklamcı sevgilisi Serdar Oral’dan ikinci kez hamile kalan Özgü Namal, Yılmaz Erdoğan’ın izinden yürüyor. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, Erdoğan gibi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

Osman Gürün Ula ve Köyceğiz'deki yol çalışmalarını inceledi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi!

Köyce Alaçatı projesi Suv Yapı tarafından Çeşme'de 16 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi aşağıdaki haberimizde yer alıyor...

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları!

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri projesinde 64 villa yer alıyor...

Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi!

Suv Yapı'nın hayata geçirdiği Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Köyce Alaçatı'da 2+1, 3+1 villalar bulunuyor.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de büyük Ramazan kampanyası!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Köyceğiz projesinde 25 bin TL'lik Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş Köyceğiz projesinde 291 daire yer alıyor. Projede Ramazan ayına özel 25 bin TL'lik indirim yapılıyor.

Özgü Namal Köyceğizdeki evi Haberi

Özgü Namal Köyceğizdeki evi


4 sene önce oyunculuğu bırakan ve bu sürede iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, eşi ve çocuklarıyla birlikte Muğla Köyceğiz’de bir köye yerleşti. Posta gazetesinde yer alan habere göre, 10 seneliğine bir köy evi kiraladı. Yanındaki 7 dönümlük araziyi de 1 milyon 400 bin liraya aldı.

Oyuncu Özgü Namal nefes terapisti Serdar Oral ile 2013’te aşk yaşamaya başlamış ve çocukları Nefes’i, Nisan 2015’te, Elem Su’yu ise Aralık 2016’da dünyaya getirmişti.

Anne olunca ekranlara veda eden Özgü Namal oğlu ve kızını doğa ile iç içe büyütmek için İstanbul Zekeriyaköy’e taşınmıştı. Ama Namal'ın yine adres değiştirdiği, üstelik bu kez radikal bir karar aldığı ortaya çıktı.

Özgü Namal ailesini de alarak Muğla-Köyceğiz’in bir köyüne yerleşti.

Eşi Serdar Oral ile birlikte iki katlı, mütevazı bir köy evini 10...