27 / 04 / 2024

Özgür Şentürk

Özgür Şentürk

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Seymen, Erdinç Özkara, Ali Fuat Eyüpoğlu, Özgür Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Özgür Karabat'tan TOKİ projesine tepki!

CHP Milletvekili Özgür Karabat, TOKİ'nin yurtdışındaki gurbetçi Türk vatandaşları için yapmayı planladığı konut projesi hakkında konuştu.

Özgür Karabat'tan Atatürk Havalimanı'na yapılan hastaneye ilişkin açıklama!

CHP’li Özgür Karabat, Atatürk Havalimanı'nda koronavirüs salgını kapsamında inşa edileen hastaneye ilişkin açıklamalarda bulundu...

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Altaylı taraftarlardan Özgür Ekmekçioğlu'na stat tepkisi!

Altaylı taraftarlar, Alsancak Stadı konusunda yaptığı konuşmalar sebebiyle başkan Özgür Ekmekçioğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evin yarısını istedi!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verilirken, Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 4 katlı lüks malikanenin yarısının sahibi Fulya Kalkavan oldu.

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Özgür Tort: AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini destekliyoruz!

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort yaptığı açıklamada AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini desteklediklerini söyledi.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Özgür Şentürk Haberi

Özgür Şentürk

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Seymen, Erdinç Özkara, Ali Fuat Eyüpoğlu, Özgür Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurtiçi ve yurtdışında her türlü mimarlık, mühendislik danışmanlık faaliyetleri; güçlendirme ve iyileştirme projeleri, şehir ve imar planları, proje ve uygulamalarını yapmak. b Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd,araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c. Parselasyon, islah-imar planlarını ve uygulama işlemlerini yapmak. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru...