19 / 04 / 2024

Özgür Sitesi projesi

Özgür Sitesi projesi

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

Özgür Karabat'tan TOKİ projesine tepki!

CHP Milletvekili Özgür Karabat, TOKİ'nin yurtdışındaki gurbetçi Türk vatandaşları için yapmayı planladığı konut projesi hakkında konuştu.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde başvurular 17 Şubat'ta bitiyor!

Bolu'da TOKİ tarafından hayata geçirilen Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde ek talep toplama süresi 17 Şubat'ta bitiyor. Kalan son dükkanlar alıcılarını bekliyor.

2020'lerin konutları özgür ve daha ferah tasarlanıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı" dedi.

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Ünye Kültür Yolu Projesi tam gaz!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Kültür Yolu Projesi Ünye’nin turizm kenti olması için önemli bir adım” dedi. Başkan Çamyar tarihe ışık tutan eserleri ayağa kaldırarak, ilçeye turist çekeceklerini dile getirdi

Maltepe Rönesans projesi!

Maltepe Rönesans projesi karma proje olarak dizayn ediliyor. Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Maltepe Rönesans projesi 41 bin 725 metrekare arsa alanına sahip.

Kültür Yolu projesi Ünye'yi turizm kenti yapacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün Ünye Kalibya World Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çamyar, Ünye’nin turizm kenti olma yolunda en önemli projesi olan “Kültür Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

Özgür ve Esin Ekinci çifti saman balyasından ev yaptı!

Görsel bir eser bırakmak için saman balyası ile ev yapma projesini hayata geçiren Özgür ve Esin Ekinci çifti, 15 yıldır düşledikleri projenin hayata geçmesinin mutluluğunu gelen ziyaretçi akını ile yaşıyor.

Ünye Kültür Yolu projesi hız kesmiyor!

Ünye’nin turizmde en önemli projesi olan “Kültür Yolu” projesi hız kesmeden devam ediyor. Kültür yolu projesinde önemli isimlerden de destek geliyor. Bunlarda biri de Ünyeli ünlü mimar, restorasyon uzmanı ve mimarlık tarihçisi Prof.Dr. Zeynep Ahunbay.

Özgür Sitesi projesi Haberi

Özgür Sitesi projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. 


Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin adığı kararla hayta geçirilen 0.50 emsal artışı uygulamasından yararlanan Özgür Sitesi'nde eski binaların yıkımı başlandı. Özgür Sit4esi 18 bloktan meydana geliyor.


199 depremine sonra mevcut yapı stoğunun yeni sisteme göre mutlaka gözden geçirilmesi gerektiğini ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Böylelikle depreme karşı riskli binalar yenileniyor, fiziki mekan kalitesi artarken, otopark, yeşil alan ve sosyal donatı alanlarıyla yaşam kalitesi de yükseliyor" dedi.


Kentsel dönüşüm için vatandaşlardan gelen tüm projeleri titizlikle incelediklerini söyleyen Altepe, "Özgür Sitesi de yeni proje ile 9 bloktan oluşacak ve 2 bin 500 metrekare ilave yeşil alan kazanmış olacağız. 

Halan 50 araçlık olan otopark ise, 400 araçlık olarak yer altında yapılacak. Yeşil alanlar, spor alanları ve...