24 / 04 / 2024

Özhöyük İnşaat iletişim

Özhöyük İnşaat iletişim

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Büyük inşaat firmaları rotayı İzmir'e çevirdi!

Büyük inşaat firmalarının rotayı İzmir'e çevirdiğini ifade eden TÜGEM İzmir Yönetim Kurul Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Akıncı, "Otobanın hizmete açılması, İzmir’in cazibesini artıracak" dedi...

Müteahhitlerden, Maliye'ye arsa yükünü hafifletecek teklif!

İnşaat sektörünün yakındığı arsa yükünün hafifletilmesi için çarpıcı bir öneri geldi. Sektör yetkilileri, Maliye Bakanlığı’ndan inşaat işlerinde arsa sahibi adına emlak vergisi, harçlar, su ve elektrik gibi harcamalarının inşaatı yapan şirket tarafından gideri olarak gösterilmesi teklifinde bulundu

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Çin'de dünyanın en büyük ışın tesisi inşa edilecek!

Çin, dünyanın en büyük ışın kaynağı olacak yeni nesil bir sinkrotron radyasyon tesisi inşa edecek. İnşası 6 yıl sürecek proje için 698,4 milyon dolar harcanacak.

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü, İstanbul'un trafik yükünü azaltacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün İstanbul'un üzerindeki trafik yükünü azaltacağını söyledi.

Özhöyük İnşaat iletişim Haberi

Özhöyük İnşaat iletişim

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi konusu:
1- Şirket her türlü inşaat malmemeleri, yapı malzemeleri, metal, demir, çelik toptan veya perakende ticaretini yapabilir. 2- Her türlü inşaat taahhüt işlerini, konut, işyeri inşaatlarını, bakımını,onarımını, alımını, satımını yapabilir. 3-Lüzumlu görülecek menkul, gayrimenkul malları, taşıtları satın alabilir, satabilir, finansal kiralama yapabilir ve kiralayabilir. 4- Her türlü kara, hava, deniz taşıtının alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesini yapabilir. 5- Şirket maksat ve mevzunun gerçekleştirilmesi için ipotek karşılığında veya teminatsız ödünç alabilir- verebilir. 6- Şirket hak ve alacaklarının temini için ipotek veya her türlü rehinleri ve teminatları alabilir- verebilir.

Adres: Atatürk Mh.Ertuğrul...