29 / 03 / 2024

Özmodel Çevre Danışmanlık iletişim

Özmodel Çevre Danışmanlık iletişim

Özmodel Çevre Danışmanlık Mühendislik Enerji Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamza Özbalta, İlhan Çelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 38. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 38. paket danışmanlık işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 30. paket danışmanlık işi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30. paket danışmanlık işi ihalesini bugün saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Arslan Şen tarafından kuruldu. 

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Özmodel Çevre Danışmanlık iletişim Haberi

Özmodel Çevre Danışmanlık iletişim
Özmodel Çevre Danışmanlık Mühendislik Enerji Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamza Özbalta, İlhan Çelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Özmodel Çevre Danışmanlık Mühendislik Enerji Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEMİZLİK HİZMETLERİ 1- Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. 2- Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak. 3- Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve...