25 / 04 / 2024

Öztemel Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Öztemel Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Öztemel Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gültekin Öztemel tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Bosan Endüstriyel Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosan Endüstriyel Yapı Sistemleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ovacıklı tarafından kuruldu.

Atoll Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Atoll Yapı Sistemleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Sezer tarafından kuruldu.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dortguly Ashyrmyradov, Maksat Dovletsahedov ve Nadezhda Seyıtniyazova ortaklığında kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

Emeka Yapı Sistemleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emeka Yapı Sistemleri İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Karslı tarafından kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Öztemel Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Öztemel Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Öztemel Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gültekin Öztemel tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu. 


Öztemel Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik,tesisat ve inşaat işlerini  bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul,hastane,hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek...