19 / 04 / 2024

Özün Lojistik adres 

Özün Lojistik adres 

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Servet GYO Çelik Tüzün Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Tüzün Lojistik Merkezi' ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Hüseyin Başaran Fikirtepe'deki projesine kızının adını vermişti!

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Başaran Holding, Fikirtepe'deki Mina Towers projesine kızının adını vermişti.

Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Vatandaşlarımızın taleplerini karşılayacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Vatandaşlarımızın konut, sosyal tesis, çevre ve yeni yerleşimler gibi farklı yapılaşma alanlarında bizden talep ettiği projeleri hayata geçireceğiz."

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş emlak zengini çıktı!

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'ın üzerine kayıtlı 4 arsa, 24 dükkân, 12 dairesi olduğu belirlendi. Yetkililer bu gayrimenkullerin Öz ve diğer FETÖ’cülerin olduğunu değerlendiriyor.

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'daki kaçak sarayı!

Firari FETÖ savcısı Öz’ün, tutuklu avukatı üzerine yaptığı Şişli’deki kaçak ‘İstanbloom’ daki 5 milyon dolarlık iki dairenin 1225 metrekarelik devasa boyutta olduğu ve darbe girişiminden 23 gün önce tescil edildiği ortaya çıktı.

Beylikdüzü'nün muhafazakarlara özel projesi: Locca Beykent!

Beylikdüzü'nün muhafazakar yaşama uygun özel projesi Locca Beykent'te hemen teslim son dairelerin satışları devam ediyor...

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'da 2 rezidansı olduğu ortaya çıktı!

FETÖ’nün 1 numaralı kumpasçısı eski savcı Öz’ün, tutuklu avukatı Tayfun Aktaş’ın üzerine yaptığı Şişli’deki iskansız ‘İstanbloom’ isimli projede 5 milyon dolar değerinde iki dairesi olduğu ortaya çıktı.

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Türk inşaat şirketleri gözünü Katar Dünya Kupası'na çevirdi!

Türk inşaat şirketleri, şimdilerde gözünü 5 yıl sonra yapılacak Dünya Kupası’na çevrildi.

Mağdurlardan Fadıl Akgündüz’ün tahliyesine itiraz!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları “Jet Fadıl” lakaplı Fadıl Akgündüz’ün serbest bırakılmasına itiraz etti.

Özün Lojistik adres  Haberi

Özün Lojistik adres 

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi konusu:
a)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek b)Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek c)Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak d)Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak e)Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak,... ve anonim şirketi ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Esentepe Mah.Büyükdere Cad. Özsezen İş Mrk.Blk.No:122/4...