25 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul fiyatları

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul fiyatları

Ödül İstanbul Evleri 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 50 vadeli ödeme yapılabiliyor...

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul fiyatları 2017!

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü Ödül İstanbul'da teslimler 36 ay sonra yapılıyor...

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Volodymyr Dvynskyı tarafından kuruldu.

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Tezcan tarafından kuruldu...

Ecm Emlak İnşaat Reklamcılık İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Emlak İnşaat Reklamcılık İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Demirel tarafından kuruldu. 

Demfar Yapı İnşaat Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demfar Yapı İnşaat Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Demir tarafından kuruldu. 

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul fiyatları Haberi

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul fiyatları

Ödül İstanbul projesi sekiz blok olarak planlandı. 362 bin 584 metrekare inşaat alanı bulunan Ödül İstanbul Evleri, 39 bin 561 metrekare arsa alanına sahip. 


İstanbul Beylikdüzü'de daha önce hayata geçirilen ancak yarım kalan Ukra City projesi, Özyurtlar İnşaat tarafından Ödül İstanbul adıyla inşasına başlanarak, yeniden satışa sunuldu. 


Ödül İstanbul Evleri Autopia'nın arkasında yer alıyor. 50 ay vadeli ödeme yapılabilen Beylikdüzü Ödül İstanbul teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul daire fiyatları peşinde 179 bin TL'den başlıyor. Ödül İstanbul projesi 2 bin 683 daire, 103 dükkan olmak üzere toplam 2 bin 785 bağımsız üniteden oluşuyor.


Beylikdüzü Ödül İstanbul'da sauna, fitness, yüzme havuzu, oyun parkı, güzellik salonu, spor sahaları, açık/kapalı otopark, çocuk kulübü gibi imkanlar da yer alıyor. 


Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul daire...