27 / 04 / 2024

Özyurtlar konutder kampanyası

Özyurtlar konutder kampanyası

KONUTDER öncülüğünde başlatılan kampanyaya tüm projeleriyle katılan Özyurtlar Holding yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, orta ve üst gelir grubu tarafından merakla beklenen konut kampanyasının Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 

Özyurtlar'dan yüzde 25 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

KONUTDER öncülüğünde başlatılan kampanyaya tüm projeleriyle katılan Özyurtlar Holding yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Özyurtlar Holding'ten yüzde 0,98 faizle konut sahibi olma fırsatı!

Özyurtlar Holding, KONUTDER öncülüğünde başlatılan yılın son kampanyasına tüm projeleriyle katılıyor. Kampanyaya göre; 6 adet projede yüzde 25 peşinat ve yüzde 0,98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

0,98 faiz kampanyasıyla ev almak avantajlı mı?

KONUTDER ile Ziraat'in konut kredisi faizlerini yüzde 0.98'e çektiği kampanyaya Vakıfbank ve Halkbank da dahil oldu. 0,98 faiz kampanyası ev alacaklara yeni bir umut oldu. Kampanya kapsamında stokların erimesi satışların artması planlanıyor.

Konutta 0,98 faiz kampanyasına 4 bankadan destek!

KONUTDER ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kampanyası hızla büyüyor. Dev işbirliğine Vakıfbank, Halkbank, Vakıf ve Ziraat Katılım da katılım sağlıyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile 5 bin ev satıldı!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile 5 bine yakın konut sattıklarını açıkladı...

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor!

Konut firmalarının GYODER, İNDER ve KONUTDER önderliğinde başlattıkları yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına İMSAD'dan destek!

Gayrimenkul sektörünü temsil eden Türkiye’nin önde gelen kuruluşları GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği kampanyasına, inşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD da kayıtsız kalmadı.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler!

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

Lokum Manzara’dan konut kampanyasına destek!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Özyurtlar konutder kampanyası Haberi

Özyurtlar konutder kampanyası

KONUTDER öncülüğünde başlatılan kampanyaya tüm projeleriyle destek veren Özyurtlar Holding, kendi imzasını taşıdığı tüm yeni projelerde yüzde 25 peşinat kampanyası başlattı.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre,, bu zamanda kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, KONUTDER öncülüğünde başlatılan kampanyaya tüm projeleriyle katılıyor. Özyurtlar imzalı tüm yeni projelerde yüzde 25 peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Tüketicilerin, 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin liraya kadar konut kredisi kullanabileceklerini söyleyen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, ‘’Konutta yeni bir alım fırsatı oluştu. Özellikle bizim gibi markalı konut üretenler iki yıldır fiyatları sabit tutmaya gayret etti. Son kampanya konut stoğunu eritmekte faydalı olacaktır’’ dedi.

Kampanyalı projeler:
1- NLogo İstanbul
2- Ncadde Hayat
3- NCaddeOttoman
4- Meydan Ardıçlı
5- Ödül İstanbul
6-...