19 / 04 / 2024

özyurtlar Ncadde Agora

özyurtlar Ncadde Agora

Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alanda yayılan Özyurtlar Ncadde Agora bünyesinde 144 home ofis yer alıyor. Teslimlerin Aralık'ta yapılması planlanıyor..

Özyurtlar Ncadde Agora'da 280 bin liraya!

Ncadde Agora Projesi Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alan üzerinde Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede 144 home ofis bulunuyor..

Ncadde Agora Özyurtlar ev fiyatları!

Ncadde Agora Özyurtlar ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Esenyurt ’ta inşa edilen projede 1+0, 1+1 ve 2+1 gibi daire tipleri bulunuyor.

Özyurtlar Ncadde Agora iletişim!

Özyurtlar Ncadde Agora iletişim numarası 0850 460 90 96 olarak belirlendi. Konut fiyatlarının 172 bin TL'den başladığı projede toplam 144 adet daire yer alıyor.

Ncadde Agora fiyat listesi!

Ncadde Agora fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 144 adet rezidans daireye yer veriliyor.

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

NCadde Ateş Corner'de teslimler bu yıl!

Özyurtlar Holding, üniversiteli gençlere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner ile öğrenci evlerine üst düzey yaşam formu kazandırdı...

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Özyurtlar İnşaat 63 dükkan ihalesi ne zaman? 

Özyurtlar tarafından inşa edilen Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkan ihale ile satışa çıkarılıyor...

özyurtlar Ncadde Agora Haberi

özyurtlar Ncadde Agora
NCadde Agora hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Bu yılın Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Ncadde Agora, Özyurtlar İnşaat imzası ile yükseliyor. Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alanda yayılan proje bünyesinde 144 home ofis yer alıyor. 


Özyurtlar Ncadde Agora projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olacak şekilde tasarlandı.


Ncadde Agora'da fiyatlar 280 bin liradan başlıyor, 475 bin liraya kadar yükseliyor. Projede yüzde 20 peşinat verildikten sonra kalan ödeme 0,70 faizle 120 ay taksitli olarak yapılabiliyor.


Esenyurt Ncadde Agora'da house-keeping, resepsiyon, spor salonu, otopark gibi alanlar yer alıyor.


İletişim bilgileri

Adres : Yenikent Mah. Dogan Arasli Cad. No:228 Esenyurt/İstanbul

Telefon : 0850 460 27 27

Web : http://www.ozyurtlar.com/


Işıl Seren...