19 / 04 / 2024

özyurtlar ncadde

özyurtlar ncadde

NCadde projesinde daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 114 home ofis ve 11 ticari birim yer alıyor. İşte NCadde kampanya 2014 detayları...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde'yi tanıttı!

Özyurtlar İnşaat, kısa süre arayla N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerini satışa sundu. N5 Suites, Arap yatırımcılardan büyük ilgi gördü. NCity Esenyurt’un yüzde 40’ı, NCadde’nin ise yüzde 25’i kısa sürede sahiplerini buldu...

Özyurtlar İnşaat NCadde'de 149 bin liraya 1+1! 24 ay sonra teslim!

Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi NCadde’yi Esenyurt’ta hayata geçiriyor. 112 home ofis daireden oluşan NCadde’de lansman dönemine özel olarak 70 metrekare 1+1 daireler 149.000 liradan, 75 metrekare 1+1 daireler ise 159.000 liradan satılıyor...

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

NCadde Ateş Corner'de teslimler bu yıl!

Özyurtlar Holding, üniversiteli gençlere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner ile öğrenci evlerine üst düzey yaşam formu kazandırdı...

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Özyurtlar İnşaat 63 dükkan ihalesi ne zaman? 

Özyurtlar tarafından inşa edilen Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkan ihale ile satışa çıkarılıyor...

özyurtlar ncadde Haberi

özyurtlar ncadde

"NCadde kampanya 2014" detaylarından bahsetmeden önce proje hakkında bilgi verelim. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Proje Esenyurt'ta yükseliyor. 


NCadde projesinde 112 adet home ofis ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. Tek blok olarak yükselen proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


Ncadde projesinde toplantı salonu, hamam, sosyal tesisler, sauna, restoran / cafe, fitness center, kapalı otopark ve güvenlik hizmetleri gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


NCadde projesi konum olarak Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 2 dakika, Atatürk Havalimanı'na 18 dakika, Marmara Park AVM'ye 6 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


NCadde kampanya 2014

Ncadde projesinde daireler aylık 2 bin liradan kiraya verilebiliyor. Önümüzdeki yıl teslim edilecek projede daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlar satılıyor. 


Ncadde iletişim

Telefon: 444 4 027

Web adresi: