28 / 03 / 2024

P Group bina yönetimi

P Group bina yönetimi

Piripak ismiyle 1980'li yıllarda temizlik sektörüne giriş yapan firma 1990'lı yıllarda gelen talepler doğrultusunda hizmet alanını genişleterek P GROUP adı altında hizmet zincirine bina ve tesis yönetimini ekledi...

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Fransa'da 4 katlı iki bina çöktü! 10 kişi kayıp!

Fransa'nın güneyinde bulunan Marsilya bölgesinde 4 katlı iki bina çöktü. Olay sonucunda 10 kişinin kayıp olduğu açıklandı.

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 

Bursa Yörükler Mescidi hizmete açıldı!

400 yıl önce yapılan ancak zaman içinde yıkılıp, üzerine bina yapılan Yörükler Mescidi restorasyondan sonra ilk günkü orijinal haliyle yeniden ibadete açıldı. Tarihi mescidin açılışı için tören düzenlendi.

Cıp Group Danışmanlık İnşaat Turizm Enerji Gıda Hayv.Lojistik San.İç ve Dış Tic.İth.İhr.Anonim Şirketi kuruldu!

Cıp Group Danışmanlık İnşaat Turizm Enerji Gıda Hayv.Lojistik San.İç ve Dış Tic.İth.İhr.Anonim Şirketi, Hüseyin İpek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Vasip Şahin: 1.258 bina onarılıp tekrar kamu hizmetine sunuldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "58 okulda, 3 hastanede, 2 idari binada devam eden inşaat var. Toplamda bin 258 bina onarılıp ya da yeniden yapılıp tekrar kamu hizmetine sunuldu." dedi.

Bursa Yörükler Mescidi restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 400 yıl önce yapılan ancak zaman içinde yıkılıp, üzerine bina yapılan Yörükler Mescidini ilk günkü orijinal haliyle yeniden gün yüzüne çıkardı.

Taylandlı C.P. Group yatırım için Söke OSB’yi seçti!

AYDIN’ın Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Tayland merkezli dünya devi C.P. Group, yatırım için Söke OSB’yi seçti.

BAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü. Olayda 2 işçi hayatını kaybetti. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir olay yerine gelerek bilgi aldı.

Bergüzar Korel Cihangir'de bina alıp kiraya verecek!

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir'de bina aramaya başladı. Güzel oyuncu, eski binaları restore edip, 'Airbnb' yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

Şehitkamil Çamlıca'daki metruk bina ne zaman yıkılacak?

Çamlıca Mahallesi'nde bulunan harabe halindeki bina, çöp atıklarının ve madde bağımlılarının meskeni haline geldi. Şehitkamil Caddesi üzerinde yer alan harabe halindeki bina vatandaşların tepkisini çekiyor.

Özlem Önal Miami'de 40 milyon dolar'a bina aldı!

Özlem Önal; yakın arkadaşı olan Süzer Group İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Gürcü emlak devi Alex Tapir ve finans şirketi ASRR Capital ile birlikte Miami'de bir bina almış.

P Group bina yönetimi Haberi

P Group bina yönetimi

Temizlik sektörüne 1980'li yıllarda adım atan P Group, 30 yıllık tecrübesiyle yaklaşık 4000'i aşkın personeli ile bina ve tesis yönetimi kapsamında özel güvenlik, gözetim, peyzaj, ilaçlama alanlarında hizmet veriliyor.


Kamu binaları, hastaneler, sağlık kuruluşları, eğitim kuruluşları, iş merkezleri, siteler, oteller, eğlence ve alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, gibi bir çok kamu ve özel sektör kuruluşuna, temizlik, güvenlik ve bina yönetimi konularında hizmet sunuluyor. 


P Group'un referansları arasında;  İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı, Kartal Anadolu Adalet Sarayı, Haseki Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi, Osmanlı Arşivleri gibi kamu kurumları ve Mercedes Benz Türk Kamyon/Otobüs Fabrikaları, Siemens Kartal ve Gebze Fabrikaları, Ford Otosan İnönü Kamyon Fabrikası gibi önemli ve prestijli özel sektör işletmeleri yer...