29 / 03 / 2024

Palandökendeki oteller

Palandökendeki oteller

Yılbaşı için hummalı bir çalışma başlatan turizm işletmelerinin sahipleri, başta Rusya, Polonya, Ukrayna, Gürcistan, İran ve Azerbaycan olmak üzere farklı ülkelerden gelecek turistlere en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor

Bir çok kayak merkezinde kayak yapılamazken Palandöken altın dönemini yaşıyor!

Türkiye'deki kayak merkezlerinin çoğu kar yokluğu nedeniyle kayak sezonunu açamadı. Ülke genelinde yaşanan kar sıkıntısı Erzurum Palandöken'de suni karlandırma ile aşıldı. Palandöken bu noktada altın dönemini yaşıyor....

Palandöken'deki oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı!

Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 derece ölçüldüğü Erzurum'da güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, çocuklarıyla Palandöken Kayak Merkezi'ne akın etti. Palandöken'de otellerde de yılbaşı rezervasyonları tamamlandı.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Aska Oteller Grubu Berlin'de otel satın aldı!

Aska Oteller Grubu, Berlin'de 4 yıldızlı bir oteli satın alarak yurt dışına açıldı. Berlin'in köklü oteli Best Western The President, Aska'nın 6'ncı oteli oldu.

Palandöken Belediyesi'nden 4.8 milyon TL'ye 2 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan 2 konut arsasını ihaleye çıkarıyor. 4 milyon 876 bin TL değer biçilen arsaların ihalesi 24 Mart'ta yapılacak.

Bera Oteller Grubu üyesi Bera Alanya yenilendi!

Alternatif turizmin öncülerinden Bera Oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yenilenen konsepti ve mekanlarıyla konukları için hazırlanıyor. Bera Alanya, önümüzdeki sezondan oldukça umutlu.

1985 yılında Kuruçeşme'de kömür depolarının yerini, turistik oteller alacakmış!

1985 yılında Kuruçeşme'deki kömür depoları kaldırılarak yerine oteller yapılacakmış. Kuruçeşmede'ki 2 kilometre uzunluğundaki kıyı kuşağı ile karayolu arasında kalan 40 bin metrekarelik alan, 40 milyon liraya kamulaştırılmış.

Palandöken'de hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken, Konaklı ve Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede etkili olan yağışla birlikte kar kalınlıkları Konaklı Kayak Merkezi'nde 118 santimetreye ulaştı.

Bendevi Palandöken: Turizmde kayıp yaşanmayacak!

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, çevre ülkelerden ülkemize gelen turist sayısının düşmemesi için gerekli önlemlerin alındığını, destek ve teşvikin verildiğini ifade etti.

Palandöken'de sömestr yoğunluğu!

Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken’e sömestr tatili için gelen yerli ve yabancı turistler hafta sonunu kızak ve kayak yaparak geçirdi.

Kartalkaya'daki oteller yüzde 100 dolulukla hizmet veriyor!

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Avcı: " Kayak merkezinde bulunan oteller hafta içi yüzde 85, hafta sonu yüzde 100 dolulukla hizmet vermektedir " şeklinde konuştu.

Palandöken otellerine 2 bin yatak daha eklenmeli!

Dört yıl önce Erzurum'da yapılan Kış Oyunları, Avrupalı kayak tutkunlarını Palandöken'e çekti. Xanadu Snow White Oteli'nin sahibi Can Dikmen, "Özellikle Polonyalı turistin ilgisi büyük" dedi..

Sultanahmet'teki butik oteller Hilton'dan pahalı!

Sultanahmet'in tarihi sokaklarında yer alan butik oteller yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Zengin turistlerin yeni tercihi olan tarihi yarımadadaki bu küçük oteller, pahalılıkta dünya çapındaki otel zincirlerini geride bırakıyor.

Ilgaz Dağı'ndaki oteller tatil dolayısıyla tam kapasite hizmet veriyor!

Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatili dolayısıyla tam kapasiteyle hizmet veriyor. Çankın Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, sömestir tatilinin başlamasıyla Ilgaz'da hareketlilik yaşandığını söyledi.

Eresin Otel İstanbul Yeşillenen Oteller Sertifikası aldı!

TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğinde gerçekleştirilen ve turizm tesislerinin çevreye duyarlılığını belgelendiren “Yeşillenen Oteller Sertifikası”nı 2015 yılında almaya hak kazanan ilk otel Eresin Hotels İstanbul oldu.

Palandökendeki oteller Haberi

Palandökendeki oteller


Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'deki otellerde yılbaşına sayılı günler kala doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.


Palandöken'de, kar kalınlığı istenilen seviyeye ulaşmasına rağmen her ihtimali göz önünde bulunduran işletme sahipleri, pistlerde suni karlama da yaparak yılbaşı hazırlıklarını sürdürüyor.


Otellerinde ağırlayacakları misafirlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan turizmciler, özellikle yılbaşı gecesi bir sorun yaşanmaması için hummalı çalışma yapıyor.


Palandöken'de faaliyet gösteren otellerde ise doluluk, başta Rusya, Polonya, Ukrayna, Gürcistan, İran olmak üzere farklı ülkelerden yapılan rezervasyonlarla yüzde 100'e ulaştı.


Palandöken'i tercih eden turistler, kayağın yanı sıra kentte kar-raf, buz tırmanma, buz pateni, buz hokeyi ve curling gibi kış sporlarını da yapma imkanı buluyor.


Kayak merkezinde faaliyet gösteren bir otelin genel müdürü Altuğ Kargı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 Aralık'tan itibaren kayak sezonunu açtıklarını...