27 / 04 / 2024

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers

Velvet Towers Kadıköy satılık daire fiyatları 385 bin liradan başlayarak değişiyor. Palma D'oro May İnşaat tarafından hayata geçirilen Velvet Towers projesinde 1.250 daire bulunuyor...

Velvet Towers Kadıköy satış ofisi!

Velvet Towers Kadıköy satış ofisi telefon numarası 0216 551 02 12 olarak belirlendi. Yürüyüş parkurları ve sauna gibi sosyal donatı alanlarının yer alacağı proje 26 katlı 3 blok halinde yükselecek.

Velvet Towers Fikirtepe: New Idea Tower projesinin adı değişti!

Velvet Towers projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de Palmadoro May İnşaat ve Ekşioğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Velvet Towers projesi 26 katlı 3 blokta 1.250 konuttan oluşuyor. İşte projenin yeni görselleri...

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece May İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Resul Kılıç tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseliyor! İşte 25 Mayıs 2022 güncel demir fiyatları

İnşaat malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin tonu 400 lira yükseldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel inşaat demir fiyatları 25 Mayıs 2022...

İnşaat sektöründe indirim coşkusu var! Demir fiyatlarına bugün yine indirim geldi! Güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022

İnşaat sektörünün gündeminde bugün yine indirim var. İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden demirin ton fiyatına bugün 100 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte  güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022.

İnşaat sektörünün gündemine zam haberi bomba gibi düştü!  Demir ve Çimento fiyatlarına zam bekleniyor!

İnşaat sektörü 2022 senesine demir ve çimento fiyatlarına gelen fahiş zamlarla giriş yaptı. zam haberleri gündeme bomba gibi düşerken mayıs ayında demir fiyatlarına peş peşe indirimler geldi. Fakat bugün sektör zam haberleri ile çalkalanıyor. Demir ve beton fiyatlarına zam mı geliyor?

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Uygun tarafından kuruldu.

May Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Yakup Kantar tarafından kuruldu.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Haberi

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers


Velvet Towers projesi Palma D'oro May İnşaat tarafından, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.


Velvet Towers Kadıköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Velvet Towers Kadıköy projesinde 1.250 daire bulunuyor.


Velvet Towers Kadıköy satılık daire fiyatları 385 bin liradan başlayarak yükseliyor. 3 blok olarak tasarlanan Velvet Towers Kadıköy projesinde bloklar 26 katlı olacak.


24 bin metrekare alanda yükselen Velvet Towers Kadıköy projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları gibi sosyal donatılar olacak. Velvet Towers Kadıköy projesi 2018 yılında tamamlanıyor.




Velvet Towers Kadıköy adres: Eğitim Mahallesi Muratpaşa Caddesi Göztepe – Kadıköy – İstanbul



Velvet Towers Kadıköy iletişim

Telefon:  444 0 292 

Web: www.velvettowers.com

Gülcihan...