28 / 03 / 2024

Palmalife Marina otel ne zaman açıldı

Palmalife Marina otel ne zaman açıldı

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Kıyı İstanbul, Büyükçekmece’de yükseliyor!

Yeditepe Marina’nın, Büyükçekmece sahilinde inşa ettiği Kıyı İstanbul Projesi'nde; marina, otel ve Avrupa’nın en popüler 7 şehrinden esinlenerek tasarlanan özel bir çarşı bölümü yer alacak

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Bodrum'a yeni marina geliyor!

Bağdat Caddesi'ndeki Park Residences projesiyle tanınan Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'da 400 dönümlük arazi alanına otel, konut ve marina inşa edecek.Şirket bu projeden 500 milyon dolar gelir hedefliyor.

Ordu'nun batı ve doğu bölgeleri Meletpark'la birleşecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ''Melet Irmağı ile Karadeniz'in birleşim noktasında dalgakıran ve mendirekler yardımıyla bir iç deniz bölgesi oluşturup bu bölge içerisinde marina, otel ve kültür merkezi oluşturulacak'' dedi.

Kertenin Türkiye'de 3 otel açacak!

İrlandalı yatırım fonu Kertenin hissedar olduğu Cloud 7 Ataköy Marina Otel, Bakırköy'de faaliyete geçti. Cloud 7 Ataköy Marina Otel CEO'su Marloes Knippenberg, Türkiye'de 3 ya da 4 otel daha açmayı planladıklarını kaydetti.

Eyüp Akpınar Köyü'nde 200 yıllık tarihi bina yıkıldı!

AKP’li eski müsteşar İbrahim Topaloğlu, marina, otel ve yaşam alanı yapmak için 9 bin 500 liraya kiraladığı arsayı madene çevirip kömür çıkarmaya başladı. Üstelik, arazideki 200 yıllık tarihi binayı da yıktı

200 yıllık tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu binası yıkıldı!

200 yıl önce Fransızlar tarafından inşa edilen tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu ve 7 dönümlük arazi marina, otel ve yaşam alanı yapılması için İbrahim Topaloğlu’na kiralandıktan sonra bu binalar yıkıldı.

Saran Group Adriyatik kıyısına 5 yıldızlı otel açtı!

Saran Group'un yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alıyor. Split kentinde yer alan otel, Starwood Otel ve Resort zinciri bünyesindeki Le Meridien markası tarafından işletiliyor.

Saadettin Saran, Hırvatistan'dan otel alıyor!

Sadettin Saran'ın yatırımcısı olduğu Odien Hotels, Hırvatistan'daki Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini alıyor. Otel, dünya kültür mirası listesine alınan Split'te yer alıyor.

Aksoy Holding, Epique Island'ın tanıtımı için Bodrum'da ada kurdurdu!

St. Tropez'ye kafa tutacak kıvama doğru hızlı adımlarla ilerleyen Bodrum'da, ultra lüks projelere bir yenisinin daha eklendiğini öğrendim. Aksoy Holding; marina, otel ve villalardan oluşan 'Epique Island' adlı bir projeye başlamış.

Palmalife Marina otel ne zaman açıldı Haberi

Palmalife Marina otel ne zaman açıldı

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi. 2011 yılında Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Yalıkavak'ta bölgenin tek maga/giga yat marinası olan Palmarina Bodrum içerisinde bulunan Palmalife Marina Hotel; kendisine ait özel koyu, mekan ve sınır tanımayan kişiye özel esnek hizmet anlayışı ve beklenenden fazlasını sunma yaklaşımıyla hizmet veriyor. Palmalife Marina Hotel; ev konforunda yaşam alanı sunan 15 süite...