28 / 03 / 2024

Palmerston inşaat merkezi

Palmerston inşaat merkezi

Palmerston Dış Ticaret Turizm İnşaat Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Palmerston Dış Ticaret Turizm İnşaat'ın merkez nakli Ataşehir'e yapıldı.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Nurdağı’na kültür merkezi inşa edilecek. Toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak projede inşaat çalışmaları başladı.

Çankaya Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Çankaya Belediyesinin yatırımları ilçenin dört bir yanında yükselirken, görünümü ve işlevi ile Başkent’in en önemli yapıları arasına girecek Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı açıklamada inşaatın son sürat devam ettiğini söyledi.

Türk Kızılayı'ndan Çapa Kan Bağış Merkezi Ek Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Çapa Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü Ek Binası inşaat, elektrik, mekanik, tadilat, bakım ve onarım hizmet alımı ihale edilecektir..

Diyarbakır'da Kan Merkezi Müdürlüğü Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'da Kan Merkezi Müdürlüğü Binası inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 5 Mayıs'ta yapılacak..

Ünye Alışveriş Merkezi'nin inşaatı Nisan sonunda tamam!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Palmerston inşaat merkezi Haberi

Palmerston inşaat merkezi

Palmerston Dış Ticaret Turizm İnşaat Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün yapıldı. 200 bin TL sermaye bedeli ile Fezli Koçer tarafından kurulan Palmerston Dış Ticaret Turizm İnşaat'ın merkez nakli Ataşehir'e gerçekleştirildi.

Palmerston Dış Ticaret Turizm İnşaat Pazarlama Limited Şirketi konusu:
Konut işyeri sanayi tesisleri altyapı ve üstyapı inşaatları apartman otel hastane her türlü bina inşaatları yapmak ve yaptırmak ve diğer anasözleşmesinde yazılı işler

Palmerston Dış Ticaret Turizm İnşaat Pazarlama Limited Şirketi adres: Atatürk Mah.Ataşehir Blv.Ata Çarşı K.4 No:56...