26 / 04 / 2024

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.



Denizli'nin Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Kültür Merkezi'nde sona yaklaşılıyor. 17 milyon liraya inşa edilen projenin yüzde 80'i tamamlandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve inşaatı devam eden kültür merkezinde sona gelindi. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, inşaatta incelemelerde bulundu.

Pamukkale de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Bölgede hayata geçirdikleri vizyon projelerden biri olan Aktepe Kültür Merkezi'nin inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığını açıklayan Gürlesin, ilçenin ihtiyacı olan birçok önemli noktaya tek bir merkezle çözüme kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi. 

Gürlesin, "İçinde düğün salonu, taziye evi, nikah salonu, sanat galerisi, etüt merkezi, 2 çok amaçlı salon, mescit, otopark, fatura ödeme merkezi gibi bölümlerle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın birçok ihtiyacına cevap verecek bir merkez inşa ediyoruz. Ocak ayında inşaatına başladığımız kültür merkezimiz hızla yükseliyor ve kaba inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 2019 yılında tamamlayıp, hizmete açacağız" diye konuştu. 


Geri Dön