19 / 04 / 2024

Pamukkale Belediyesi cami onarımı

Pamukkale Belediyesi cami onarımı

Pamukkale Belediyesi ile İl Müftülüğü arasında ilçe sınırları içerisinde bulunan camilerin bakım, onarım çalışmaları ve temizliği ile peyzaj ve şadırvan yapımı gibi konuları kapsayan protokol imzalandı.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Bayburt Belediyesi cami inşaatı için arsa tahsis etti!

Bayburt Belediyesi, Aktaş ailesi tarafından yaptırılacak cami için arsa tahsisinde bulundu. 500 kişilik caminin temel atma töreni gerçekleşecek.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Melikgazi Belediyesi 2018'de 8 yeni cami inşa etti!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, 2018 yılında 8 yeni cami inşa etti.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.

Denizli Aktepe Kültür Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Denizli Pamukkale Belediyesi’nin geleceğe yatırım niteliğinde hayata geçirdiği vizyon projelerinden biri olan Aktepe Kültür Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı.

Pamukkale Belediyesi vatandaş için tapu veznesi kurdu!

Denizli Pamukkale Belediyesi, tahakkuk-tahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri için belediyeye gelerek zaman kaybetmelerini önlemek adına, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne vezne kurdu.

Pamukkale Belediyesi cami onarımı Haberi

Pamukkale Belediyesi cami onarımı

Pamukkale Belediyesi geçen hafta okullarla ilgili yapılan protokolden sonra bu kez de camilerle ilgili protokol imzaladı. Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan protokol törenine Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Müftüsü Mehmet Aşıkve Pamukkale Müftüsü Nihat Sevil katıldı. İl Müftüsü Mehmet Aşık burada yaptığı konuşmada, "Pamukkale Belediyesi bizim her zaman yanımızda oldu. Bu protokolle camilerimizdeki her türlü ihtiyaçlarda Pamukkale Belediyesi bizim yanımızda olacak. Bize her konuda destek veren Pamukkale Belediyesi'nin başkanı Hüseyin Gürlesin'e teşekkür ederim. Camilerimizin her türlü desteğini belediyemizden alacağız" dedi.


Geçen hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Okullarımız ve camilerimiz bizim için önemli. Bu nedenle protokolle camiler için kolları sıvayacağız. İlk etapta Müftülük...