25 / 04 / 2024

Pamukkale Güvenlik Merkezi

Pamukkale Güvenlik Merkezi

Denizli ili, Merkez ilçesi Hacıeyüplü mahallesi’nde 540 bin TL’ye satılık arsa…

İstanbul'a 4 yeni sosyal güvenlik merkezi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu sosyal güvenlik merkezlerinin toplu açılış töreninde konuşma yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Sağlık harcamalarını yüzde 20,3'den yüzde 17,3'e düşürdük"dedi...

Lapseki Rehberlik Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde SGK Rehberlik Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete açıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Teoman, sürece başladıklarını söyledi.

Proline'den Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi!

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.

Tayvan’ın güvenlik firmaları 17 Eylül'de ISAF Fuarı'nda buluşacak!

Asya’nın teknoloji merkezi, zeka destekli “akıllı güvenlik” çözümleri üretiminde dünya lideri olan Tayvan’ın güvenlik firmaları, İstanbul Fuar Merkezi’nde 19. kez düzenlenen ISAF Fuarı’na çıkarma yapacak.

ISAF 2015 güvenlik fuarı 17-20 Eylül'de!

Tayvan güvenlik firmaları, 17-20 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 19. kez düzenlenecek ISAF 2015’te dünya standartlarındaki ürünlerini üretici ve tüketiciler ile buluşturacak.

Tayvan güvenlik firmaları ISAF 2015’e katılacak!

Tayvan güvenlik firmaları, 17-20 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 19. kez düzenlenecek ISAF 2015’te dünya standartlarındaki ürünlerini üretici ve tüketiciler ile buluşturacak.

YTÜ Siber Güvenlik ve Biyometrik Araştırmalar Merkezi açıldı!

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde Türkiye'nin ilk "Siber Güvenlik ve Biyometrik Araştırmalar Merkezi" açıldı.İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteği ile kurulan merkez, 1 milyon 300 bin liralık yatırımla hayata geçirildi.

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi!

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) hizmete başladı.Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, ilçeye giderek, merkezi ziyaret etti. Tümsek, hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini kaydetti.

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi 200 günde tamamlanacak!

Merkezi ihalesi tamam Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı.

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi artık Türkiye’de de uygulanacak!

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi artık Türkiye’de de uygulanacak. Sözleşme devlete ve işverene iş kazalarına yönelik ciddi yükümlülükler getiriliyor.

İnşaatlarda sıkı güvenlik sistemi sürüyor!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı, çalışma hayatı ve iş güvenliği konusunda önemli düzenlemeler içeriyor.

ILO'nun inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kabul edildi!

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi dün akşam Meclis’te kabul edildi. İşte inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi detayları...

Pamukkale Güvenlik Merkezi Haberi

Pamukkale Güvenlik Merkezi

Denizli ili Merkez İlçesi, Hacıeyüplü Mahallesi, Mezarlık Mevkiinde 179 ada, 4 parselde kayıtlı 4.786 metrekare alana sahip arsa niteliğinde taşınmazdır.

Hacıeyüplü bulvarı üzerinde yer alan İpragaz dolum tesislerine yakınında bulunan arsanın çevresinde Pamukkale Boyahanesine çeşitli sanayi tesisleri yer almaktadır. Arsa şehir merkezinden yaklaşık 6 km uzaklıkta olup  sanayi alanı olarak tercih edilen bir bölgede yer almaktadır.

Muhammen Bedeli:

2010/031 nolu dosya: 540.320 TL

Satış şartları

1.Açık arttırma 11.09.2012 Salı günü saat 10:40-10:50 arası SGK Denizli İl müdürlüğü yemekhanesinde;

2.Açık arttırma 18.09.2012 Salı günü 10:40-10:50 arası SGK Denizli İl Müdürlüğü yemekhanesinde...