25 / 04 / 2024

Pamukkale karayolu mülk kavgası

Pamukkale karayolu mülk kavgası

Daha önce iki kez plastik kasalarla Pamukkale yolunu kapatan bir grup, karayolunu bu sefer de briketlerle duvar örerek kapattı.

TBMM Alt Komisyonu 'devre mülk mağduriyeti' raporunu hazırladı!

‘Devre mülk’ ve ‘devre tatil’ satın alımları için rapor düzenlendi. Raporda mağduriyetlerin engellenmesi amacıyla hazırlanan çözüm önerileri sunuldu.

Devre mülk inşaatlarına yeni düzenleme geliyor!

‘Devre mülk’ ve ‘devre tatil’ satın alımları için rapor hazırlandı. Raporda, mağdurlarla ilgili bilgilere yer verilerek çözüm önerileri sunuldu.

Burdur'da imar uygulamasındaki parselasyona bir grup mülk sahibinden tepki!

Burdur Belediyesi'nin hayata geçirdiği imar uygulamasına bir grup mülk sahibinden tepki geldi..

Turizmde 'devre mülk tatili' modeli!

Koronavirüs dönemi boyunca boş kalan tesisler, devre tatil modeline geçiyor. Devre mülk sahipleri ise bu durumu fırsata çevirmek için harekete geçti.

Devre mülk mağdurları TBMM'de!

Termal tesislerde yapılan projeler nedeniyle devre mülk hakkından kaynaklanan mağduriyetlerin tespit edilmesi ve mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için meclis araştırması önergesi verildi.

Devre mülk mağduriyetlerinin tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

Termal tesislerde yapılan projeler nedeniyle devre mülk hakkından kaynaklanan mağduriyetlerin tespit edilmesi ve mağduriyetlerin ortadan kaldırılması amacıyla Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi...

Eylül Öztürk, fırsatçı mülk sahiplerine isyan etti!

Ünlü fenomen Eylül Öztürk, pandemi döneminde fırsatçı mülk sahiplerine karşı isyan etti. Kendine bir depo arayan Öztürk, “Nereye gitsem 15 kira peşin istediler” diye konuştu.

Mülk yöneticisinin görev ve sorumlulukları!

Gayrimenkul Danışmanı ve Mülk Yöneticisi Mehmet Adak, Emlakkulisi.com okuyucuları için ''mülk yönetimi'' konusunu kaleme aldı...

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki anlaşmazlıklar hangi yollarla çözülmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde kiracı - işyeri - dükkan sahibi arasındaki kira anlaşmazlıklarında artış yaşandı. eki kiracı ve mülk sahibi arasındaki bu anlaşmazlıklar nasıl çözülür?

Yalova'da devre mülk dolandırıcılığı iddiasıyla 52 sanık hakkında dava açıldı!

Yalova'da 107 kişinin devre mülk dolandırıcılığı ile mağdur olduğu iddiasıyla 5'i tutuklu toplam 52 sanık hakkında dava açıldı.

Çelikkaya Mülk Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çelikkaya Mülk Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhamnmed Emin Çelikkaya tarafından kuruldu.

Mülk sahipleri için yol haritası!

Kira geliri olan mülk sahipleri için vergi ve beyanname dönemi başladı. Ev sahipleri evden çıkmadan tüm işlemlerini internetten tamamlayabiliyor. İşte 10 maddede internetten beyanname doldurma...

Gaziantep'te işletme sahipleri ve mülk sahipleri kira yüzünden mahkemelik!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu, Gaziantep'teki restoran, kafe ve lokanta işletmelerinin 20-30 bin TL kira ödediklerini belirtti. Acıoğlu, yüksek kira bedelleri sebebiyle mülk sahipleri ve işletmelerin mahkemelik olduğunu söyledi.

Pamukkale karayolu mülk kavgası Haberi

Pamukkale karayolu mülk kavgası

Bir grup, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan Denizli'deki Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan karayolunun üzerinden geçtiği arazinin kendilerine ait olduğunu iddia ediyor. Kişiler, daha önce iki kez plastik kasalarla yolu kapatarak, 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı astı. Arazinin tapulu malları olduğunu iddia eden ve haklarının verilmesini isteyen grup, bu kez briketle duvar ördü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, yolu kapatan 5'i kadın, 15 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler karakola götürülürken, karayolundaki briketler de kaldırılarak ulaşıma açıldı.