25 / 04 / 2024

pana fikirtepe

pana fikirtepe

Fikirtepe’nin kentsel dönüşümünde sembol niteliği taşıyacak projeler, Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Pana - Selimoğlu Fikirtepe projesi 150 milyon TL yatırımla inşa ediliyor.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

Pana Yapı küçülüyor!

Raci Şaşmaz’a ait olan Pana Yapı Fikirtepe’de 2 yıl boyunca 1000 aileyi evsiz bıraktı, projelerde inşaatlar durdu. Şimdi de ‘stres’ var deyip inşaatta küçülüyor.

Pana Yapı Brooklyn Dream'de inşaat durdu! Vatandaş mağdur!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu bir türlü çözülemiyor. Pana Yapı Fikirtepe projesinde inşaat çalışmaları durdu. Pana Yapı, "finansman sorunlarım var" diyor ancak vatandaşlar " sokakta kaldık, yardım edin" çağrısında bulunuyor...

Pana Yapı Brooklyn Dream liste fiyatları!

650 bağımsız üniteden oluşan Brooklyn Dream projesi, Pana Yapı tarafından İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Brooklyn Dream Pana Yapı fiyatları!

Brooklyn Dream projesi Pana Yapı tarafından İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de inşa ediliyor. Teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanan proje iki blok olarak yükseliyor...

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Pana Yapı Brooklyn City'de ön talep dönemi Mart'ta başlıyor!

Pana Yapı'nın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn City projesi için ön talep dönemi Mart'ta başlıyor.

Fikirtepe Brooklyn Dream'de çalışmalar başlıyor!

Pana Yapı, Fikirtepe’de prestijli markaların yer alacağı alışveriş ve yeme – içme alanlarından oluşacak bulvarda konumlanan Brooklyn Dream projesinin çalışmalarına başladı.

Fikirtepe'deki dönüşüm dünyaya örnek oluyor!

Pana Yapı İnşaat’ın Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, 17 Ağustos Marmara depreminin 17. yıldönümünde kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe ile ilgili açıklamalar yaptı.

Pana Yapı, Fikirtepe'de Brooklyn rüzgarı estiriyor!

Pana Yapı, İstanbul’un en değerli kentsel dönüşüm alanlarından Fikirtepe’de Brooklyn rüzgarı estirmeye devam ediyor.

Fikirtepe’de Brooklyn rüzgarı esiyor!

En değerli kentsel dönüşüm alanlarından Fikirtepe’de Brooklyn rüzgarı esiyor. Brooklyn Park projesi ile Anadolu yakasının kalbi Fikirtepe’yi emsalsiz bir konforla tanıştıran Pana Yapı, ayrıcalıklı serisine Brooklyn Life ile devam ediyor.

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

pana fikirtepe Haberi

pana fikirtepe

Çok yakın zamanda lanse edilmesi beklenen projelerin ilki için Raci Şaşmaz ve Selimoğlu Group’un girişimleriyle 150 milyon TL’lik bir yatırım yapılıyor.


Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Pana sunar; Brooklyn Park! 



İstanbul’un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe şantiye ortamına dönerken, Pana Yapı – Selimoğlu Group ortaklığı tarafından dönüşümde sembol olacak projelerin ilkinin inşasına başlanıyor.  Fikirtepe’nin kentsel dönüşümünde önemli bir rol üstlenerek sektöre güçlü bir giriş yapan Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, inşaat sektöründe yeni projelerle adından sıkça söz ettirecek.


Fikirtepe projesinde inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Selimoğlu Group ile ortaklık kuran Raci Şaşmaz, bölgede büyük çaplı projelere imzasını atacak.  Pana Yapı – Selimoğlu Group ortaklığında ilk aşamada 3 farklı adada 2 bin konut, ilerleyen dönemde ise toplamda 5 adaya yayılacak projelerle...