25 / 04 / 2024

Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu

Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşması'nda Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu; Fikirtepe projelerinden bahsetti. Namoğlu; ilk etapta yüzde 100'lük kısmı tamamladıklarını belirtti...

2022 Ocak ayında konut satışı yüzde 25,1 oranında arttı!

Ocak ayı konut satışları 2021 yılın aynı dönemine göre yüzde 25,1 yükseldi. EVA Gayrimenkul Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı TÜİK'in paylaşmış olduğu verileri değerlendirdi.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Emlak ilanı verirken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, internet ortamında gayrimenkul ilanı verirken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Tahir Köstek, satılık veya kiralık gayrimenkul afişlerinin görselli olması gerektiğini, kullanılan görsellerinde kaliteli olması gerektiğini söyledi.

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu Haberi

Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu
Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu konuşması:


Biz daha önce Pana Film'dik. Patronumuz konut sektörüne girmeye karar verdi. Yani bu bizim ilk tecrübemiz aslında birazda biz bu işi öğrenmeye çalışıyoruz. Samim Bey'lerle birlikte çalışıyoruz. Yani zaten şu anda iki yakamız bir araya gelmiyor yani bir taraftan resmi süreç işin içine girdikçe öğreniyoruz. Fikirtepe'de hem arsa sahipleriyle ciddi bir süreç var. Efendime söyleyeyim... İlk etapta biz yüzde yüzlük kısmı tamamladık. Şimdi bakanlığın, ilçe belediyesinin, büyükşehirin ve tapu kadastronun ortasında hakikatten dediğiniz gibi iki yakamız bir araya gelmiyor. Yani şu anda işin başındayız bu konuda çok fazla söyleyecek bir şeyim yok çünkü daha ilk kez bir satış ofisi kurma aşamasındayız...