25 / 04 / 2024

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortası

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortası

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yeniledi.

Panora GYO'nun yönetici sorumluluk sigortası temin edildi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 8 Mayıs 2015 ile 8 Mayıs 2016 dönemini kapsayan toplam 22 milyon 500 bin TL tutarında bir Yönetici Sorumluluk Sigortası ACE European Group Ltd.'den temin edildi.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Panora GYO sermaye tavanını 250 milyon TL'ye yükseltecek!

Panora GYO, kayıtlı sermaye tavanının 90 milyon TL'den 250 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izni süresinin beş sene süreyle uzatılması için SPK'ya başvurdu.

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 pandemi iskontosu!

Panora GYO 2021 yılı Kasım ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere; kiracılarının aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'e varan muhtelif oranlarda pandemi iskontosu uygulayacak. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 indirim!

Panora GYO eczane, banka vb. hizmet veren işletmeler hariç, mağaza ve kiosk alanı kiracılarına Ekim 2021 için yüzde 29'luk iskontoların sürdürülmesine, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15 pandemi iskontosu uygulanmasına karar verdi.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 20 indirim!

Panora GYO, kiracılarına finansal destekte bulunmak amacıyla, pandemi öncesi yüzde 29'a varan iskontoların devam etmesine, kira bedellerinde yüzde 20'ye iskonto uygulanmasına ve kira bedelinin kira sözleşmesiyle belirlenen hasılat oranı üzerinden tahsil edilmesine karar verdi.

Panora GYO 2021'in ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Panora GYO'nun 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihlerini kapsayan 2021 yılı 6 aylık sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 29 indirim!

Panora GYO, kalıcı normalleşmeye geçiş sürecinde, bünyesinde faaliyette bulunan kiracılarına finansal açıdan destek olmak amacıyla desteklerini sürdürme kararı aldı.

Panora GYO kiracılarına yüzde 50 iskonto uygulayacak!

Panora GYO'nun bünyesinde yer alan kiracılarına aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'den yüzde 50'ye varan muhtelif oranlarda ilave pandemi iskontosu uygulanmasına karar verildi.

Panora GYO 22 milyon TL'lik yönetici sorumluluk sigortası temin etti!

Panora GYO tarafından 8 Mayıs 2021 ve 8 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 22 milyon TL teminat tutarlı yönetici sorumluluk sigortası Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi. 

Panora GYO kira bedellerinde yüzde 50 ilave iskonto uygulayacak!

Panora GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. maddesi uyarınca kiracılarına Mayıs ayı içerisinde kira desteği vereceklerini açıkladı.

Panora GYO'dan kira bedellerine yüzde 80 ilave pandemi iskontosu!

Panora GYO, kiralama koşul ve sektörler dikkate alınarak kiracı bazında yapılan değerlemeyle, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 80'e varan muhtelif oranlarda ilave pandemi iskontosu uygulanmasına,  karar verdi. 

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortası Haberi

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortası

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetici sorumluluk sigortası bildirisini yayınladı.

KAP Açıklaması:
Şirketimizin  08/05/2018 - 08/05/2019 tarihlerini kapsayan dönem için toplam  30.000.000 TL teminat tutarlı  Yönetici Sorumluluk Sigortası, Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edilmiştir.

İş bu açıklama  13/01/2011 tarih ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 361. Maddesi ile 03/01/2014  tarih ve 28871 Sayılı II-17.1 Seri nolu  Kurumsal Yönetim Tebliği'nin  Kurumsal Yönetim lkelerine ilişkin 4.2.8. maddesi gereği...