25 / 04 / 2024

papatya residence evleri nerede

papatya residence evleri nerede

Ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sağlanan Papatya Evleri nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Beylikdüzü deniyor...

Perola Residence Evleri nerede?

Three Sun imzası taşıyan Perola Residence projesi, toplam 209 rezidans, 31 home ofis ve 2 dükkandan meydana geliyor. Peki, Perola Residence Evleri nerede?

Beylikdüzü ADS Residence Evleri 330 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alan ADS Residence Evleri 70 adet daireden meydana geliyor. Beylikdüzü ADS Residence Evleri 330 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Konya V75 Residence Evleri!

Konya V75 Residence Evleri 2017 yılı yazında teslim edilmeye hazırlanıyor. V75 Residence Evleri Vav Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Atiye Residence Evleri teslim tarihi!

Atiye Residence projesi HAS ve DBN yatırım ortaklığıyla İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Atiye Residence Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor...

Papatya Park Residence'ta 2. etab Mart 2017'de satışa çıkacak!

Beylikdüzü - Beykent'te Papatya Residence ve Papatya Vadi Konakları projelerini hayata geçiren Düzlem Yapı, 557 daire ve 18 dükkandan oluşan üçüncü papatyasını aynı ilçeye kondurmaya hazırlanıyor.

Luxera Residence Evleri fiyatları!

Luxera Residence Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre yakınlıkta bulunan projede çeşitli sosyal olanaklara yer veriliyor.

Ons İncek Residence Evleri satış fiyatları!

Toplam 922 adet konuttan oluşan Ons İncek Residence projesinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Ons İncek Residence Evleri satış fiyatları haberimizin içinde bulunuyor.

Papatya Park Residence ev fiyatları ne kadar?

1140 daireden meydana gelen Papatya Park Residence Evleri Düzlem Yapı ve Döğme Yapı işbirliği ile hayata geçiriliyor. Peki Papatya Park Residence ev fiyatları ne kadar?

Papatya Park Residence Evleri!

Papatya Park Residence Evleri 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Papatya Park Residence projesi Düzlem Yapı ve Döğme Yapı işbirliği ile hayata geçiriliyor.

Emar The Address Residence Evleri!

Emar The Address Residence Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Yatırım bedelinin 435 milyon dolar olduğu proje İstanbul Çamlıca'da yükseliyor.

Papatya Park Evleri fiyat listesi!

Papatya Park Evleri fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Papatya Park Residence projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Papatya Park Evleri fiyat!

Papatya Park Evleri fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.140 adet daire ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Papatya Park Residence E-5'e 300 metre mesafede yer alıyor...

Papatya Park Residence'ta 168 bin liraya 1+1!

Papatya Park Evleri'nde çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı yer alıyor...

papatya residence evleri nerede Haberi

papatya residence evleri nerede

Düzlem Yapı tarafından hayata geçirilen Papatya Residence 3 projesinde daireler 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Teslimlerin Haziran 2013'te gerçekleşeceği Papatya Evleri nerede sorusuna İstanbul Beylikdüzü cevabı veriliyor.


Toplam 266 dairenin yer aldığı Papatya Rezidans 3, İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Konut tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Papatya Evleri nerede sorusunun cevabı şu şekilde;


Papatya Evleri nerede ?


Beylikdüzü Papatya Evleri, İstanbul Beylikdüzü'nde, Papatya Residence 1, Papatya Residence 2 projeleri ile aynı yerde, çapraz şekilde yükseliyor. Projede, E-5 Otoyolu ve metrobüs durağına 200 metre mesafede yer alıyor. Papatya Evleri, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'ne yakın konumlanıyor.


Papatya Evleri nerede kroki;



www.duzlemyapi.com

0212 444 34 94 

Merve...