25 / 04 / 2024

papirus ofisleri

papirus ofisleri

Ofis satışlarının yüzde 84’e ulaştığı Papirus Plaza projesi lokasyon olarak Kâğıthane’de yükseliyor. Projenin minimum fiyatı 552 bin dolar olarak belirlendi

Mesa Papirüs’te krediye uygun ofis: 552 bin dolar!

Kâğıthane’de yükselen Papirus Plaza projesinde yüzde 81 oranında doluluğa ulaşıldı. Projedeki ofisler minimum 552 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor

Kağıthane Papirüs’te 552 bin dolara: 159 metrekare!

Satış sürecinde sona yaklaşılan Papirüs Plaza projesinde ofisler 552 bin dolardan başlıyor. Projede banka kredisi kullanarak ofis sahibi olmak mümkün

Papirüs Plaza’nın yüzde 81'i satıldı: en ucuz ofis 552 bin dolar!

Kâğıthane’de hayata geçirilen Papirüs Plaza projesinin satışlarında yüzde 81 oranında doluluğa ulaşıldı. Projenin minimum ofis fiyatı 552 bin dolar olarak belirlendi

Kağıthane Papirüs Plaza’da ofisler 552 bin dolardan başlıyor!

Ofis satışlarının devam ettiği Papirüs Plaza MESA ve FERKO ortaklığı ile Kağıthane’de yükseliyor. Projedeki ofisler banka kredisi ile alıma uygun durumda

Papirus Plaza’nın yüzde 40’ı satıldı! 3 bin 475 dolara!

MESA ve FERKO ortaklığı ile yükselen Papirus Plaza’da ofislerin satışı sürüyor. Teslimlerin bu Aralıkta gerçekleşeceği projede metrekare birim fiyatı 3 bin 475 dolardan başlıyor

Papirus Plaza’da metrekaresi 3 bin 775 bin liraya!

Kâğıthane’de yer alan Papirus Plaza’da ofislerin satışı sürüyor. Projede teslimler teslimler bu yılın sonunda yapılacak

Mesa Papirus Ofisleri'nde metrekaresi 3.475 dolara!

Papirus Plaza projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 475 dolardan başlangıç gösteriyor

Ferko Line Ofisleri lokasyon!

Toplam 95 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje toplam 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otelden oluşuyor. Ferko Line Ofisleri lokasyon bilgisine göre Axis AVM'nin karşısında yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Nurol Park Ofisleri ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükselen projede ofis bloğuda satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisleri ödeme planı kapsamında sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme kolaylığı sağlanıyor.

DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Business'ta ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Moment Beştepe projesinde ofis büyüklükleri 83 metrekareden başlıyor. Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Amass İzmir Ofisleri satılık!

Konum bilgisine göre İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta bulunan projede rezidans daire ve ofisin yer alıyor. Amass İzmir Ofisleri satılık toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 109 adet konut ve 22 adet ticari birim bulunuyor. Peki Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşan projede ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. Ankara Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe bölgesinde yükseliyor.

Seba Office Boulevard Ofisleri fiyat!

Toplam 204 adet bağımsız üniteden oluşan proje İstanbul İl'i Kağıthane'de yükseliyor. Seba Office Boulevard Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 3 bin 500 TL + KDV'den başlıyor.

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Axis İstanbul Ofisleri lokasyon!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Axis İstanbul Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

papirus ofisleri Haberi

papirus ofisleri


Kağıthane’de hayata geçirilen Papirus Plaza Ofis projesi MESA ve FERKO ortaklığı imzası taşıyor. 19 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olan Papirus Plaza ‘da 158 adet ofis birimi mevcut durumda. Kağıthane Papirüs Plaza projesindeki ofislerin alan büyüklüğü 159 metrekareden başlıyor, 4 bin 907 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor.


Ofis birimlerinde satış sürecinin devam ettiği Papirüs Plaza’nın satış oranı yüzde 84’e ulaşmış durumda. Ofislerin 3 bin 475 bin dolarlık metrekare birim bedeli ile satıldığı projedeki minimum fiyat ise 159 metrekarelik ofislerde 552 bin dolar olarak belirlendi. 


 


Papirüs Plaza projesinde ofis tutarının yarısına kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Teslimatların Mart ayı sonunda...