19 / 04 / 2024

Par Group İnşaat Sağlık Danışmanlık Eğitim ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Par Group İnşaat Sağlık Danışmanlık Eğitim ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Par Group İnşaat Sağlık Danışmanlık Eğitim ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Par tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Şişli, Büyükdere Caddesi, Andaç Apartmanı'nda kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Darwish Alzalma tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rafat Rashıd Omar tarafından kuruldu. 

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ljına Tarabıchı tarafından kuruldu. 

Fb Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fb Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Ağaryılmaz ve Fazlı İtak ortaklığında kuruldu. 

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Prestij Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Ümraniye 'de kuruldu.

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa İnternational Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alfaytourı Alraneen ve Mohamed Ben Kark ortaklığında kuruldu. 

Par Group İnşaat Sağlık Danışmanlık Eğitim ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Par Group İnşaat Sağlık Danışmanlık Eğitim ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Par Group İnşaat Sağlık Danışmanlık Eğitim ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Par tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Şişli, Büyükdere Caddesi, Andaç Apartmanı'nda kuruldu. 


Par Group İnşaat Sağlık Danışmanlık Eğitim ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde...