25 / 04 / 2024

Paralel Yapı fetö

Paralel Yapı fetö

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Asgari ücretten sonra yapılan zamlar enflasyonla uçtu! 

TÜİK ve ENAG aracılığı ile yapılan açıklamada 2023 için yapıla asgari ücret zammı, yükselen enflasyonla paralel olarak daha ceplere girmeden eridi. 

İstanbul Havalimanı 3'üncü paralel pistinin inşasında sona yaklaşıldı!

Bakan Turhan, yaklaşık 76,5 milyon metrekarelik alandaki İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden 3'üncü paralel pistin inşasında da sona yaklaşıldığını söyledi...

Gayrimenkul zengini FETÖ'cü Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı!

FETÖ yapılanmasının elebaşı olab Fethullah Gülen'in sekreteri ve en yakını Cevdet Türkyolu, örgütün gayrimenkul zengini olarak biliniyor. İşte Türkyolu'nun mal varlığı...

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetler giderilmek üzere!

8 bin 146 kişi mağdur var! FETÖ olayları nedeniyle el koyulan inşaat şirketlerinden konut alan 8 bin 146 kişinin mağdur olduğunu söyleyen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetlerin giderilmek üzere olduğunu ifade etti.

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

FETÖ yurtlarının yapımı için firmalardan para talebi!

FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmalarına ulaşıldı. Yazışmalarda şirketin FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep edildiği belirlendi.

FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi!

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen için Bursa'da yapılan malikane ortaya çıkarılmıştı. Malikane ile ilgili detaylar ortaya çıkarılıyor.  FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi.

Kırmızıtaş Holding'in sahiplerinden 2'si tutuklandı!

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Kırmızıtaş Holding'in sahibi 3 zanlıdan 2'si için tutuklanma kararı çıkarıldı. 

Konut ve AVM yapımındaki yükselmeyle beton üretimi arttı!

Son 6 yılda konut ve AVM yapımındaki sıçramaya paralel beton üretimi yüzde 66 artarak 107 milyon tondan 179 milyon tona yükseldi. 

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Paralel Yapı fetö Haberi

Paralel Yapı fetö

Gaziantep'teki FETÖ davasında yargılanan Paralel Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Naksan Holding davasında karar çıktı. Mahkeme, tutuklu sanık, eski yönetim kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu’na 8 yıl 9 ay hapis cezası verirken, eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu'nu ise 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Aralarında Nakıboğlu’nun çocuklarının da bulunduğu 10 sanığa 1 yıl 3 ay ile 15 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

Gaziantep’te, Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) para kasası’ oldukları iddiasıyla 4’ü tutuklu 27 sanığın yargılandığı Naksan Holding’e yönelik davanın 12'nci celsesi görüldü. 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya, Naksan Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Cahit...