25 / 04 / 2024

Parima Merter ne zaman teslim

Parima Merter ne zaman teslim

Ofis alanlarının 45 metrekareden başladığı proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Parima Merter lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Parima Merter ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Fer Yapı Parima projesi Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter ödeme planı kapsamında 50 ay vade yapılıyor. Fer Yapı imzası ile inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter teslim tarihi!

Toplam 223 bağımsız üniteden meydana gelen proje Atatürk Havalimanı' na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Parima Merter teslim tarihi bu sene Eylül ayında yapılması planlandı.

Parima Merter güncel fiyat listesi!

Satış süreci devam eden projede İstanbul Güngören' e bağlı Merter'de yükseliyor. Parima Merter güncel fiyat listesi kapsamında proje 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Parima Merter'de 162 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

16 kattan meydana gelen projede yer alan ofislerin alanları 45 metrekareden başlayıp 970 metrekareye kadar yükseliyor. Parima Merter'de fiyatlar 162 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Parima Merter projesinde metrekaresi 2.800 dolardan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası içinde Merter'de hayata geçirilen Parima Merter projesinde yer alan dairelerin metrekaresi 2.800 dolardan başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesinde toplam 223 adet konut yer alıyor.

Parima Merter ne zaman teslim?

Parima Merter ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Parima Merter projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor...

İstanbul'da kazanmanın tam yeri; Parima Merter!

Parima Merter projesi "İstanbul'da kazanmanın tam yeri" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan projede metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...

Tekstilciler Merter'e göçüyor! 5 yılda 5 bin yeni firma geldi!

Hem Laleli’nin trafiğe kapanması hem de  Osmanbey’de de arz artan sorunu, Merter’e yoğun bir tekstilci göçüne neden oldu.

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Nef NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Nef'in Merter'de hayata geçirdiği NOVU Öğrenci Yurdu projesinde ön talepler toplanıyor. Nef Merter 12 projesinin bir bloğunda planlanan NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Mes Turkuaz Merter projesinde son durum ne?

Mes Turkuaz İnşaat tarafından Meydan Merter AVM'nin otopark alanına inşa edilecek Mes Turkuaz Merter projesi için yıkım çalışmaları başladı, projede 380 adet konut 40 adet mağaza yer alacak.

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje TEM Otoyolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Efes Merter fabrikası ne olacak?

İstanbul’daki arazileri satmaktansa, kendisi proje geliştirmeye karar veren Anadolu Grubu ilk adımı Kartal Soğanlık'taki arazisi için atmıştı, Anadolu Grubu Merter’deki arazisi için de aynı yolu izleyecek...

Parima Merter ne zaman teslim Haberi

Parima Merter ne zaman teslim

Ofis büyüklüklerinin 45 metrekareden başlayıp 970 metrekareye kadar yükseldiği proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Proje Fer Yapı imzası taşıyor. 


Parima Merter ortak alanları içerisinde 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Backoffice concierge hizmetleri, 8 ve 18 kişilik 2 toplantı odası, fitness salonu yer alıyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede 50 ay taksitlendirme sağlanıyor. Ofis fiyatlarının 443 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimler 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.


Parima Merter lokasyon bilgisi kapsamında Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde, 3. havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Parima Merter satış ofisi ulaşım: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu, No: 8 34010 Cevizlibağ / İstanbul

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: www.parimamerter.com

Tülay...