25 / 04 / 2024

İstanbul'da kazanmanın tam yeri; Parima Merter!

İstanbul'da kazanmanın tam yeri; Parima Merter!

Firma: Fer Yapı

Proje: Parima

Parima Merter projesi "İstanbul'da kazanmanın tam yeri" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan projede metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.



"İstanbul'da kazanmanın tam yeri" sloganıyla tanıtılan  Parima  projesi, Merter'de yükseliyor.  Fer Yapı  imzası ile yükselen proje 223 birim yer alıyor. 


Parima Merter projesi 16 katlı blok olarak yükseliyor. Projenin zemin katındaki ticari ünitelerin her biri 970 metrekareden oluşuyor. 


2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan Parima Merter projesinde metekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede yükseliyor.


Parima Merter projesinde uüzde 1 peşinatla ya da 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede peşin ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor ve banka kredisi kullanılabiliyor. 


İstanbul Merter’de, E5 karayolunun yanı başında yer alan Parima projesi, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 


Parima Merter iletişim

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: wwww.parimamerter.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön