19 / 04 / 2024

Parima Merter teslim tarihi

Parima Merter teslim tarihi

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Parima Merter ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Fer Yapı Parima projesi Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Parima Merter ulaşım!

Parima Merter ulaşım bilgileri kapsamında Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Fer Yapı Parima Merter'de ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Parima Merter iletişim!

Parima Merter iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslim edilecek olan Parima projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor.

Parima Merter fiyat!

Parima Merter fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı imzası taşıyan Merter Parima projesinde 8 ve 18 kişilik olmak üzere 2 adet toplantı odası bulunuyor.

Tarifi en kolay ofis binası: Parima!

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Parima Merter güncel fiyatlar!

Teslimlerin bu yıl Eylül ayı içerisinde gerçekleşeceği Parima Merter Ofisleri 16 katlı olarak hayata geçiriliyor. Proje 223 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Parima Merter güncel fiyatlar...

Parima Merter teslim tarihi!

Toplam 223 bağımsız üniteden meydana gelen proje Atatürk Havalimanı' na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Parima Merter teslim tarihi bu sene Eylül ayında yapılması planlandı.

Parima Merter güncel fiyat listesi!

Satış süreci devam eden projede İstanbul Güngören' e bağlı Merter'de yükseliyor. Parima Merter güncel fiyat listesi kapsamında proje 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Parima Merter ödeme planı!

Parima Merter ödeme planına göre banka kredili ve peşin alımlarda 2,38 TL'lik kur sağlanıyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Güngören'e bağlı Merter'de yükseliyor.

Parima Residence Merter'de 36 ay 0 faizle! Yüzde 1 peşinatla!

Parima Residence Merter projesinde uygulanan ödeme seçeneği kapsamında 36 ay faizsiz vadelendirme seçeneği sunuluyor. Metrekare birim fiyatları 2 bin 800 dolardan başlayan projede ayrıca yüzde 1 peşinatlı ödemelerde yapılıyor.

Parima Merter ne zaman teslim?

Parima Merter ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Parima Merter projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor...

Parima Merter nerede?

Parima Merter nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Fer Yapı Parima Merter toplam 223 birimden meydana geliyor...

İstanbul'da kazanmanın tam yeri; Parima Merter!

Parima Merter projesi "İstanbul'da kazanmanın tam yeri" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan projede metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Kadın modasına yön verecek alışveriş merkezi olarak lanse edilen ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açıyor. Sentez Merter'de 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı sunuluyor.

Anahtar Teslim Tadilat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Anahtar Teslim Tadilat Mimarlık Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Merter Çelik Tarafından kuruldu.

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Real Merter Nisan 2017'de teslim!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter'de daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor..

Real Merter 2017'de teslim!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje TEM Otoyolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Real Merter Rezidans Güngören satılık daire!

Real Merter Rezidans Güngören projesinde 248 daire ve 157 mağazalık Real Merter AVM yer alıyor. Real Merter projesi 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Parima Merter teslim tarihi Haberi

Parima Merter teslim tarihi

İstanbul Avrupa Yakası Güngören - Merter hattında hayata geçirilen Parima Merter 15 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. Projenin bu yıl Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Merter Parima Ofisleri satılık ofis alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiyor. Fer Yapı imzası taşıyan proje 16 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Parima Merter lokasyon olarak 3. havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede, E5 üzerinde, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Fer Yapı Parima Merter'de fitness salonu, 8 ve 18 kişilik 2 toplantı odası, 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Backoffice concierge hizmetleri gibi sosyal alanlar mevcut.


Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Tarifi en kolay ofis binası: Parima Merter" sloganıyla tanıtılıyor. 


Parima Merter...